OTDi Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Jaký handsfree, abych ho mohl zapojit pře rádoi simphony, abych slyšel hovor v reprácích a HF bylo přes bluetooth. v simphony je psaný že mý přípojku na telefon.Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Jaký handsfree, abych ho mohl zapojit pře rádoi simphony, abych slyšel hovor v reprácích a HF bylo přes bluetooth. v simphony je psaný že mý přípojku na telefon.Díky za rady K symphony připojíš jakýkoliv bluetooth handsfree. Doporučuji třeba Parrota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 29. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 K symphony připojíš jakýkoliv bluetooth handsfree. Doporučuji třeba Parrota. To je ale celá krabička, která má reprášek a displej ne? potřeboval bych spíš nějakou variantu mirofon , od toho kabel a bluetooth od toho kabel, někde se to scukne asi v nějaké krabičce zase a to zapojí do rádia, jde to i tak? nebo prostě jen tak jednoduše, přijímal bych a všechno dělal telefonem jenom bych slyšel v repru hlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 29. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 jo a co obnáší připojení HF do rádia? potřebuje to ještě něco? nebo je tam přímo nějaký konektor kterej lupnu do rádia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerpof Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 (editace) To je ale celá krabička, která má reprášek a displej ne? potřeboval bych spíš nějakou variantu mirofon , od toho kabel a bluetooth od toho kabel, někde se to scukne asi v nějaké krabičce zase a to zapojí do rádia, jde to i tak? nebo prostě jen tak jednoduše, přijímal bych a všechno dělal telefonem jenom bych slyšel v repru hlas Parrot (aspoň ten můj - CK3100LCD) nemá repráček, ale využívá právě přední repráky v autě. Je tam Mute-Box, kterej odpojí repráky od rádia a přepne na handsfree. V podstatě je to mezikus mezi rádiem a konektorem v autě. Jsou na něm standardní ISO konektory. Funguje to spolehlivě, máme na 7 služebních autech a bez problémů. Editováno: 29. Duben 2008, autor: kerpof Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 30. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 a nějaký ůplně bez LCD?? u jednoho známýho jsem kdysi ve služební viděl že má jen po rádiem vyvedený bluetooth a nad hlavou mokrofonek, žádnou krabičku která by byla vidět a to bylo zapojené na rádio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 a nějaký ůplně bez LCD?? u jednoho známýho jsem kdysi ve služební viděl že má jen po rádiem vyvedený bluetooth a nad hlavou mokrofonek, žádnou krabičku která by byla vidět a to bylo zapojené na rádio Bez LCD je Parrot CK3000, ale "krabicku" s dvoma tlacitkami a otocnym ovladacom ma. Ako inak by si to chcel ovladat? Myslim prijem a ukoncenie hovoru... Jedine, ze by si si kupil radio, ktore obsahuje BT a ovladanie je potom na jeho paneli. Umiestnenie tej ovladacej casti (bez lcd) tu ktosi odfotil, ma to medzi saltpakou a rucnou brzdou zapracovane do toho plastu na tuneli. Treba hladat... bolo to tu naozaj uz preberane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 30. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Ano třeba tak, diky. No nevim ale on všechno přijímal a odmítal jen přes mobil a žárnou krabičku s tlačítky a ani zesilování neměl, jenom když to začalo zvonit tak to začalo v repro, přojmul přes telefon vše slyšel v repru a zase položil, žádná krabička s ovládáním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerpof Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Ano třeba tak, diky. No nevim ale on všechno přijímal a odmítal jen přes mobil a žárnou krabičku s tlačítky a ani zesilování neměl, jenom když to začalo zvonit tak to začalo v repro, přojmul přes telefon vše slyšel v repru a zase položil, žádná krabička s ovládáním CK3100 s displejem jde ovládat i mobilem (příjem a ukončení), takže předpokládám že typ CK3000 bez disleje půjde taky ovládat mobilem. Ten ovladač se může někam schovat, mikrofon přidělat do stropního světla (je tam na něj připravená mřížka) a nebudeš mít v autě nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 2. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Uniká mi potom význam proč to mít přes BT, když stejně budeš šahat po telefonu nebo bude v držáku, kde se bude nabíjet... Jinak měl jsem CK3000 bez displeje a pohodička. Když tlačítka umístíš na plast za řadičku, tak nebude téměř nic vidět. Teď mám CK3100 a je to lepší s tím displejem, umístil jsem ho mezi prostřední výdechy (asi jako každý). Návod jak připojit parrota k Symphony tu je, elektriku si můžeš vytáhnout od rádia - je tam jak S-kontakt, tak +12. Potom ustřihnout MUTEBOX a ze zbytku, bílý na Tel- (T20b/12), červený na Tel+ (T20b/7) a (tuším) modrý na ztlumení (T8d/2). U CK3100 jsou ještě zelený a hnědý, ale pro symphony nevhodný. Na rádiu nastavit, že existuje telefon, hlasitost telefonu 25-30 a hotovo i bez tišícího boxu = o krabičku méně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 5. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 jo dikec za info, se hodí vědět, no tak na HF přes držák , na to musíš mět telefon aby pasoval ne? sem tam používám ještě druhý telefon, tak aby mi šel i ten a stejně pořád listuju uvnitř telefonu a hledám kontakty takže pro mě přes BT i když chci dělat vše telefonem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 (editace) jo dikec za info, se hodí vědět, no tak na HF přes držák , na to musíš mět telefon aby pasoval ne? sem tam používám ještě druhý telefon, tak aby mi šel i ten a stejně pořád listuju uvnitř telefonu a hledám kontakty takže pro mě přes BT i když chci dělat vše telefonem. Tie Parroty s displayom Ti spristupnia kontakty sparovaneho telefonu a ten mozes nechat vo vrecku / taske. A sparovat s HF ich mozes viacero... Listovat v aute v zozname na telefone je "mierne nezodpovedne", pochybujem, ze to robis iba pri stati. Ked, tak to uz radsej ten display a otocny gombik pod nim, vyberies cislo a tuknes do tlacitka volat. Editováno: 5. Květen 2008, autor: olisoft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerpof Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Tie Parroty s displayom Ti spristupnia kontakty sparovaneho telefonu a ten mozes nechat vo vrecku / taske. A sparovat s HF ich mozes viacero... Listovat v aute v zozname na telefone je "mierne nezodpovedne", pochybujem, ze to robis iba pri stati. Ked, tak to uz radsej ten display a otocny gombik pod nim, vyberies cislo a tuknes do tlacitka volat. Já ještě doplním že na CK3100 používám hlavně hlasové vytáčení. Nemá to chybu, namluveno mám asi 20 nejčastěji volaných lidí a ještě ani jednou se to nespletlo. Zvládá to i více čísel pod jedním jménem. Telefon prakticky nevytahuju z kapsy, je to pohodlí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Uniká mi potom význam proč to mít přes BT, když stejně budeš šahat po telefonu nebo bude v držáku, kde se bude nabíjet... Jinak měl jsem CK3000 bez displeje a pohodička. Když tlačítka umístíš na plast za řadičku, tak nebude téměř nic vidět. Teď mám CK3100 a je to lepší s tím displejem, umístil jsem ho mezi prostřední výdechy (asi jako každý) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Rozumím, tedy až na jednoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.