Přejít na obsah

HANDSFREE

OTDi

Doporučené příspěvky

Jaký handsfree, abych ho mohl zapojit pře rádoi simphony, abych slyšel hovor v reprácích a HF bylo přes bluetooth. v simphony je psaný že mý přípojku na telefon.Díky za rady

K symphony připojíš jakýkoliv bluetooth handsfree. Doporučuji třeba Parrota.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K symphony připojíš jakýkoliv bluetooth handsfree. Doporučuji třeba Parrota.

To je ale celá krabička, která má reprášek a displej ne? potřeboval bych spíš nějakou variantu mirofon , od toho kabel a bluetooth od toho kabel, někde se to scukne asi v nějaké krabičce zase a to zapojí do rádia, jde to i tak? nebo prostě jen tak jednoduše, přijímal bych a všechno dělal telefonem jenom bych slyšel v repru hlas

Odkaz ke komentáři

To je ale celá krabička, která má reprášek a displej ne? potřeboval bych spíš nějakou variantu mirofon , od toho kabel a bluetooth od toho kabel, někde se to scukne asi v nějaké krabičce zase a to zapojí do rádia, jde to i tak? nebo prostě jen tak jednoduše, přijímal bych a všechno dělal telefonem jenom bych slyšel v repru hlas

Parrot (aspoň ten můj - CK3100LCD) nemá repráček, ale využívá právě přední repráky v autě. Je tam Mute-Box, kterej odpojí repráky od rádia a přepne na handsfree. V podstatě je to mezikus mezi rádiem a konektorem v autě. Jsou na něm standardní ISO konektory. Funguje to spolehlivě, máme na 7 služebních autech a bez problémů.

Editováno: , autor: kerpof
Odkaz ke komentáři

a nějaký ůplně bez LCD?? u jednoho známýho jsem kdysi ve služební viděl že má jen po rádiem vyvedený bluetooth a nad hlavou mokrofonek, žádnou krabičku která by byla vidět a to bylo zapojené na rádio

Bez LCD je Parrot CK3000, ale "krabicku" s dvoma tlacitkami a otocnym ovladacom ma. Ako inak by si to chcel ovladat? Myslim prijem a ukoncenie hovoru...

Jedine, ze by si si kupil radio, ktore obsahuje BT a ovladanie je potom na jeho paneli.

Umiestnenie tej ovladacej casti (bez lcd) tu ktosi odfotil, ma to medzi saltpakou a rucnou brzdou zapracovane do toho plastu na tuneli.

Treba hladat... bolo to tu naozaj uz preberane. :kuk:

Odkaz ke komentáři

Ano třeba tak, diky. No nevim ale on všechno přijímal a odmítal jen přes mobil a žárnou krabičku s tlačítky a ani zesilování neměl, jenom když to začalo zvonit tak to začalo v repro, přojmul přes telefon vše slyšel v repru a zase položil, žádná krabička s ovládáním

Odkaz ke komentáři

Ano třeba tak, diky. No nevim ale on všechno přijímal a odmítal jen přes mobil a žárnou krabičku s tlačítky a ani zesilování neměl, jenom když to začalo zvonit tak to začalo v repro, přojmul přes telefon vše slyšel v repru a zase položil, žádná krabička s ovládáním

CK3100 s displejem jde ovládat i mobilem (příjem a ukončení), takže předpokládám že typ CK3000 bez disleje půjde taky ovládat mobilem. Ten ovladač se může někam schovat, mikrofon přidělat do stropního světla (je tam na něj připravená mřížka) a nebudeš mít v autě nic.

Odkaz ke komentáři

Uniká mi potom význam proč to mít přes BT, když stejně budeš šahat po telefonu nebo bude v držáku, kde se bude nabíjet... Jinak měl jsem CK3000 bez displeje a pohodička. Když tlačítka umístíš na plast za řadičku, tak nebude téměř nic vidět. Teď mám CK3100 a je to lepší s tím displejem, umístil jsem ho mezi prostřední výdechy (asi jako každý).

Návod jak připojit parrota k Symphony tu je, elektriku si můžeš vytáhnout od rádia - je tam jak S-kontakt, tak +12. Potom ustřihnout MUTEBOX a ze zbytku, bílý na Tel- (T20b/12), červený na Tel+ (T20b/7) a (tuším) modrý na ztlumení (T8d/2). U CK3100 jsou ještě zelený a hnědý, ale pro symphony nevhodný. Na rádiu nastavit, že existuje telefon, hlasitost telefonu 25-30 a hotovo i bez tišícího boxu = o krabičku méně :)

Odkaz ke komentáři

jo dikec za info, se hodí vědět, no tak na HF přes držák , na to musíš mět telefon aby pasoval ne? sem tam používám ještě druhý telefon, tak aby mi šel i ten a stejně pořád listuju uvnitř telefonu a hledám kontakty takže pro mě přes BT i když chci dělat vše telefonem.

:palec2:

Odkaz ke komentáři

jo dikec za info, se hodí vědět, no tak na HF přes držák , na to musíš mět telefon aby pasoval ne? sem tam používám ještě druhý telefon, tak aby mi šel i ten a stejně pořád listuju uvnitř telefonu a hledám kontakty takže pro mě přes BT i když chci dělat vše telefonem.

Tie Parroty s displayom Ti spristupnia kontakty sparovaneho telefonu a ten mozes nechat vo vrecku / taske. A sparovat s HF ich mozes viacero... ;)

Listovat v aute v zozname na telefone je "mierne nezodpovedne", pochybujem, ze to robis iba pri stati. Ked, tak to uz radsej ten display a otocny gombik pod nim, vyberies cislo a tuknes do tlacitka volat.

Editováno: , autor: olisoft
Odkaz ke komentáři

Tie Parroty s displayom Ti spristupnia kontakty sparovaneho telefonu a ten mozes nechat vo vrecku / taske. A sparovat s HF ich mozes viacero... ;)

Listovat v aute v zozname na telefone je "mierne nezodpovedne", pochybujem, ze to robis iba pri stati. Ked, tak to uz radsej ten display a otocny gombik pod nim, vyberies cislo a tuknes do tlacitka volat.

Já ještě doplním že na CK3100 používám hlavně hlasové vytáčení. Nemá to chybu, namluveno mám asi 20 nejčastěji volaných lidí a ještě ani jednou se to nespletlo. Zvládá to i více čísel pod jedním jménem. Telefon prakticky nevytahuju z kapsy, je to pohodlí.

Odkaz ke komentáři

Uniká mi potom význam proč to mít přes BT, když stejně budeš šahat po telefonu nebo bude v držáku, kde se bude nabíjet... Jinak měl jsem CK3000 bez displeje a pohodička. Když tlačítka umístíš na plast za řadičku, tak nebude téměř nic vidět. Teď mám CK3100 a je to lepší s tím displejem, umístil jsem ho mezi prostřední výdechy (asi jako každý)

fuck

post-14074-1210021377_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...