Přejít na obsah

Maxi Dot slábne za tepla

Mik Bart

Doporučené příspěvky

Tak to mám teda radost, nato že je to 2003 a má najeto 49tis, tak mě už stála dost.( ložisko, ventil N75, ventilátor chladiče a svíčky) no a nakonec ještě tohle. Opravdu není jiné řešení. Jinak jsem s octou spokojen. Doufám, že až ty mouchy vychytám, že bude klídek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím vás. Já mám tiež problém s Maxidotom keď je v aute teplo, ale mne neslabne osvietenie, svieti dobre, len vrchné tretina, kde zobrazuje údaje z aurorádia (Škoda symphony CD), mi úplne vypne, ako keby som vypol rádio. Späť sa mi zobrazí, keď vypnem a zapnem rádio, alebo niečo na rádii prepnem, alebo pridám a uberiem zvuk, čiže , ked sa zmenia údaje na displeji. Potom to už nezhasína, alebo opakovane sa to vypína, no len keď je v aute dosť teplo.

Odkaz ke komentáři

Zdravím vás. Já mám tiež problém s Maxidotom keď je v aute teplo, ale mne neslabne osvietenie, svieti dobre, len vrchné tretina, kde zobrazuje údaje z aurorádia (Škoda symphony CD), mi úplne vypne, ako keby som vypol rádio. Späť sa mi zobrazí, keď vypnem a zapnem rádio, alebo niečo na rádii prepnem, alebo pridám a uberiem zvuk, čiže , ked sa zmenia údaje na displeji. Potom to už nezhasína, alebo opakovane sa to vypína, no len keď je v aute dosť teplo.

asi bych zkontroloval vedení mezi rádiem a budíky

a pak bych asi zkusil jiný rádio

ty máš CAN rádio ? s indexem D ?

Odkaz ke komentáři

ve dvou případech jsem to zkoušel a nic

Skusal si teplovzdusku a chladiaci spray?

Normalne mi to pripomina stavy, ktore som zazil na par zariadeniach a pri prudkom schladeni sa zavada objavila.

To pohasinaju ledky? Nemoze to mat niekde zvod, ktory sa prejavi pri zahriati?

Raz sa da skusit to opravit, ked to ale nebude jednoducha zavada, tak sa to nevyplati opravovat, zabijes s tym privela casu a nevyzera to byt casta zavada...

Odkaz ke komentáři

nechladil jsem ale taky nevěřím tomu že to pomůže i když ..................

není to podsvitem ale displejem

No tak to moze byt dalsia moznost, len by to chcelo skusit display od cosbyho, mozno by to vyriesilo problem. Len si neviem teraz predsttavit, koli comu by to lcdcko malo tak vypadavat. Skor mi to pripada ako keby tam islo napatie ake nema, alebo neslo ake ma. Moze tam pustat jednosmerne napatie, pripadne prinizke/privysoke?. Chcelo by to pozriet osciloskopom...

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...