Mik Bart Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Dobrý den ve spolek, mám budíky s Maxidotem a když je teplo tak ten maxi dot je nečitelný. Dokáže někdo poradit co by se s tím dalo dělat??? Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 zkoušel jsem přehrát software, přepájet displei ani jedno nepomohlo - dával jsem druhý budíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 zkoušel jsem přehrát software, přepájet displei ani jedno nepomohlo - dával jsem druhý budíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mik Bart Vloženo 30. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 zkoušel jsem přehrát software, přepájet displei ani jedno nepomohlo - dával jsem druhý budíky Mění se pouze displej mezi budíky nebo celé??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 komplet panel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 komplet panel vyjde levněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mik Bart Vloženo 30. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Tak to mám teda radost, nato že je to 2003 a má najeto 49tis, tak mě už stála dost.( ložisko, ventil N75, ventilátor chladiče a svíčky) no a nakonec ještě tohle. Opravdu není jiné řešení. Jinak jsem s octou spokojen. Doufám, že až ty mouchy vychytám, že bude klídek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mik Bart Vloženo 30. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 komplet panel vyjde levněji Kolik ten panel tak stojí a kde se to dá sehnat. Jsem z UL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 tady dole na fóru v bazaru cca 3t. prohledej a vyber nejlepší cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Zdravím vás. Já mám tiež problém s Maxidotom keď je v aute teplo, ale mne neslabne osvietenie, svieti dobre, len vrchné tretina, kde zobrazuje údaje z aurorádia (Škoda symphony CD), mi úplne vypne, ako keby som vypol rádio. Späť sa mi zobrazí, keď vypnem a zapnem rádio, alebo niečo na rádii prepnem, alebo pridám a uberiem zvuk, čiže , ked sa zmenia údaje na displeji. Potom to už nezhasína, alebo opakovane sa to vypína, no len keď je v aute dosť teplo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Zdravím vás. Já mám tiež problém s Maxidotom keď je v aute teplo, ale mne neslabne osvietenie, svieti dobre, len vrchné tretina, kde zobrazuje údaje z aurorádia (Škoda symphony CD), mi úplne vypne, ako keby som vypol rádio. Späť sa mi zobrazí, keď vypnem a zapnem rádio, alebo niečo na rádii prepnem, alebo pridám a uberiem zvuk, čiže , ked sa zmenia údaje na displeji. Potom to už nezhasína, alebo opakovane sa to vypína, no len keď je v aute dosť teplo. asi bych zkontroloval vedení mezi rádiem a budíky a pak bych asi zkusil jiný rádio ty máš CAN rádio ? s indexem D ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mik Bart Vloženo 30. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 tady dole na fóru v bazaru cca 3t. prohledej a vyber nejlepší cenu. Zvládnu výměnu sám nebo to chce servis. Co stav km nebude problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 (editace) Zvládnu výměnu sám nebo to chce servis. Co stav km nebude problém? musíš mít někoho s VAGem (musí ho umět používat) musíš mít PIN od auta a nebo škoda servis Editováno: 30. Duben 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 zkus toho pána nade mnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 (editace) Vyreseno vymenou? Co takhle to vzit horkym vzduchem mozna studenak Editováno: 30. Duben 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Vyreseno vymenou? Co takhle to vzit horkym vzduchem mozna studenak ve dvou případech jsem to zkoušel a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 ve dvou případech jsem to zkoušel a nic Skusal si teplovzdusku a chladiaci spray? Normalne mi to pripomina stavy, ktore som zazil na par zariadeniach a pri prudkom schladeni sa zavada objavila. To pohasinaju ledky? Nemoze to mat niekde zvod, ktory sa prejavi pri zahriati? Raz sa da skusit to opravit, ked to ale nebude jednoducha zavada, tak sa to nevyplati opravovat, zabijes s tym privela casu a nevyzera to byt casta zavada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 nechladil jsem ale taky nevěřím tomu že to pomůže i když .................. není to podsvitem ale displejem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Displeje mám nové po 1500,-kč,kdyby někdo chtěl-nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Displeje mám nové po 1500,-kč,kdyby někdo chtěl-nové Jak se to pak mění ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 přeletuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 nechladil jsem ale taky nevěřím tomu že to pomůže i když ..................není to podsvitem ale displejem No tak to moze byt dalsia moznost, len by to chcelo skusit display od cosbyho, mozno by to vyriesilo problem. Len si neviem teraz predsttavit, koli comu by to lcdcko malo tak vypadavat. Skor mi to pripada ako keby tam islo napatie ake nema, alebo neslo ake ma. Moze tam pustat jednosmerne napatie, pripadne prinizke/privysoke?. Chcelo by to pozriet osciloskopom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel3.0.9 Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 mam stejny problem sem to vyfotil,ale vsim sem si ze se to stava jen zridka.ale kaslu na to stejne v radiu sou sami reklamy.sory za kvalitu foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ubdalakulan Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Stejny problem, vypada to stejne jako na druhe fotce... cim vetsi teplo tim vetsi cast pohasina... co se s tim da delat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel3.0.9 Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 Bud vymenit nebo se na to vysadit.Ja sem zatim zvolil druhou moznost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.