xhans69 Vloženo 30. Duben 2008 Vloženo 30. Duben 2008 Hoj lidi, zblaznilo se mi v sobotu symphony. A taky zlenivelo, na veskere prikazy at uz z volantu nebo primo na radiu reaguje se znacnym spozdenim (2-4s). Zkousel jsem ho odpojit od napajeni na hodinu ale nic se nezmenilo. Taky to vypisuje kraviny na jeho lcd (viz foto) ale na maxidotu v pohode Citovat
pepinoTDi Vloženo 30. Duben 2008 Vloženo 30. Duben 2008 asi jsi chytil nějaký virus kde jsi jezdil? Citovat
xhans69 Vloženo 30. Duben 2008 Autor Vloženo 30. Duben 2008 asi jsi chytil nějaký virus kde jsi jezdil? Virus nemam wokna jsem tam nenatahoval a diagnostiku jsem delal pres opticky oddelene rs232 Citovat
xhans69 Vloženo 12. Květen 2008 Autor Vloženo 12. Květen 2008 Tak jsem nahodou objevil zavadu, zrejme spatny kontakt mezi panelem a zbytkem radia. Kdyz na radio pritlacim tak se to spravi. Az bude spravna nalada tak to mozna spravim Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.