cosby Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 čím dál tím častěji mi-a nejem mi jak jsem se doslechl přichází SZ s podobnými otázky :"Hele,nemáš motor",nemáš zrcátko"zapojil bys mi stahovačky" a podobně. Sz mi chodí dost a bohužel alespoň já tedy nejsem jasnovědec abych zjistil,na jaké auto je to dotyčnému potřeba. Posledních ca 10 dní jsem dostal asi 4 podobné SZ,tak se naučte psát prosím požadavky jak se patří. DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 čím dál tím častěji mi-a nejem mi jak jsem se doslechl přichází SZ s podobnými otázky:"Hele,nemáš motor",nemáš zrcátko"zapojil bys mi stahovačky" a podobně. Sz mi chodí dost a bohužel alespoň já tedy nejsem jasnovědec abych zjistil,na jaké auto je to dotyčnému potřeba. Posledních ca 10 dní jsem dostal asi 4 podobné SZ,tak se naučte psát prosím požadavky jak se patří. DÍKY Upresnim jak to Cosby myslel : nepiste : "zapojil bys mi stahovacky" piste "Akutne potrebuju jeste dnes zapojit stahovacky na mojem aute" Aby mel predstavu kdy to ma byt a na jakem aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Jj, jsi tady holt za mozek fóra Což já nejsem, ale taky mi chodí sz typu "mám tohel rádio a nehraje mi, poraď mi prosím, nevím čím to je" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Jj, jsi tady holt za mozek fóra Což já nejsem, ale taky mi chodí sz typu "mám tohel rádio a nehraje mi, poraď mi prosím, nevím čím to je" No a co Ti na tom dotazu neni jasne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 ja bych odpovedel : asi je v <|> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 (editace) ja bych odpovedel : asi je v <|> to mě jednou přišla SZ s dotazem psaným česko-slovensko-maďarsky Jsu to doma louskal celou noc Editováno: 30. Duben 2008, autor: Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 to mě jednou přišla SZ s dotazem psaným česko-slovensko-maďarsky Jsu to doma louskal celou noc Prosím tě, už jsem několikrát přemýšlel, jakým jazykem to píšeš? "Jsu to doma louskal"...co to jééééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Prosím tě, už jsem několikrát přemýšlel, jakým jazykem to píšeš? "Jsu to doma louskal"...co to jééééé Cesko - Slovensko - Polsko - Madarske nářečí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Taky jsem dostal par slov AJ a byl jsem z toho celej tumpachovej nez jsem to prelozil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Cesko - Slovensko - Polsko - Madarske nářečí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Taky jsem dostal par slov AJ a byl jsem z toho celej tumpachovej nez jsem to prelozil to jsme na tom sejne,dal jsem to po vsechny,poesilo se to a vysledek v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 mě nikdo nepíše.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 mě nikdo nepíše.... A chces aby psal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Pžesně tak, to se dá lehce zařídit:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Me chodeji jen stupidni reporty... A v posledni dobe uz i od moderatoru, to je bordel, vid mischicko? lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Čéče, mě choděj taky To nešlo jinak, a hlavně je to dobrý způsob jak napsat najednou všem modům a adminům, jiný neznám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.