firstgreenhorn Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Potřebuji pomoc, koupil jsem budíky do své fabie, změnil podsvětlení a namontoval. Imobilizér v budíkách braní v nastartování . Potřebuji poradit jak mám přes VAG vičíst ze starých budíků a načíst do nových. Vag mám 702. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Potřebuji pomoc, koupil jsem budíky do své fabie, změnil podsvětlení a namontoval. Imobilizér v budíkách braní v nastartování . Potřebuji poradit jak mám přes VAG vičíst ze starých budíků a načíst do nových. Vag mám 702. Musíš vedieť PIN nových budíkov! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Musíš vedieť PIN starých budíkov - ten je na štítku ku kľúčom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 na vag zapomeń Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Dostal si ikonu Ignorant Pravidel nakoľko si ich nečítal keď si sa registroval. Pohladaj tu trošku... prosím ostatných nerozširovať tento thread... Potřebuji pomoc, koupil jsem budíky do své fabie, změnil podsvětlení a namontoval. Imobilizér v budíkách braní v nastartování . Potřebuji poradit jak mám přes VAG vičíst ze starých budíků a načíst do nových. Vag mám 702. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.