Publikováno Květen 3, 200817 r poradte mi čím to muže být?? díky ne oken ale dneří Upraveno Květen 3, 200817 r od raob design airbrush
Květen 3, 200817 r poradte mi čím to muže být?? díky ne oken ale dneří Možná budeš potřebovat něco jako... http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...=burgess+V4nct7
Květen 3, 200817 r Autor takže to bude tím spínačem, jakmile to trochu otevřu tak to zasvítí a shasne
Květen 3, 200817 r takže to bude tím spínačem, jakmile to trochu otevřu tak to zasvítí a shasnenedávno jsem ho měnil a obědnal jsem si zrovna 3 :prc:ale může to být i studeňák nebo požvýkane kabely Upraveno Květen 3, 200817 r od Radas1
Květen 4, 200817 r Autor a když se otevře kapota tak má něco svítit na displeji?? jako u te 1,8T20v???
Květen 5, 200817 r Když se otevře kapota a máš display (maxík) tak se na něm "otevře kapota", a když kufr tak kufr ...
Květen 5, 200817 r Když se otevře kapota a máš display (maxík) tak se na něm "otevře kapota", a když kufr tak kufr ...Jedině pokud máš na kapotě spinač.Ten je při prodlouženém intervalu výměny oleje. Neználek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.