VitaP Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Ahoj všem! Před pár dny jsem těžce propadl geocachingu. Najde se zde někdo podobně nakažený? http://www.geocaching.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 3. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Ještě něco málo česky: http://geowiki.hidden.cz/wiki/Hlavn%C3%AD_strana http://navigovat.mobilmania.cz/clanky/Ar.a...EXPS=&EXPA= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendaRS Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 A tak tohle je mazec věc, já teda nechodím hledat, ale bratránek chodí jako blázen furt něco šmejdí s GPSkou, jo a jednu věcičku máme pár metrů za barákem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Jo u nas v praci asi kazdej Ja se teda drzim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 jen jsem o tom slysel ale po snad uz rozchozeni navi / jeste jednou moc dekuji jednomu z fora / proc nezkusit uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 ja jsem tam registr. abych videl mapu a clovek by nerekl ze kolem nas je toliko pokladu Jen co bude cas a ten nejakej výlet ihned to spojim s hledanim geocachingem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 5. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Je to opravdu super. Najednou má člověk mnohem větší motivaci jít ven. Malinko tajemné je to v tom, že jsou poklady na místech, kde byl člověk třeba i 100x a nenapadlo by ho, že zrovna v téhle zdi za tímhle kamenem je poklad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 tak jsem to taky zkousel registrovat , na mapu z body jsem koukal i na psani o bodech samotnych jen nevim jak prijit k tem nejakym souradnicim nebo tak necemu snad na to nejak prijdu a treba taky zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 (editace) tak jsem to taky zkousel registrovat ,na mapu z body jsem koukal i na psani o bodech samotnych jen nevim jak prijit k tem nejakym souradnicim nebo tak necemu snad na to nejak prijdu a treba taky zkusim Dej mapu - trochu pribliz - najed na poklad - dej prave tlacitko a tam mas dole souradnice - nebo take leve tlacitko a klikni na toho uzivatele kdo ho zalozil - je to vetsinou tucne hned prvni slovo - pak tam jsou i fotky toho mista a i lidi co to navstivilo i nekdy foto pokladu, je tam i napoveda - dej - decrypt a ta napoveda je nekdy i tak zamotana - pospatku pismena ci tak, ale tuhle napovedu teda pokud jsi takovej ten spravnej hledac si necti, neni to pak to prave orechove hledani - kdyz tam pak je napsano - hledej u buku po kamenem - napriklad. Hodne zdaru - a precti si pravidal co vsechno to obnasi Editováno: 5. Květen 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 tak jak rikas jsem to vcera zkousel a ty souradnice nikde,ale dnes tam jsou,nejaky divny ale diky jak nekdy bude cas tak to asi fakt zkusim,je to zajimavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 hola lidi,tak jsem tomu taky propadl, koupil jsem si GPS garmin vista HCx, ale to nastaveno je hruza. Nemuzu prijit na to, jakym zpusobem dostanu kesku a jeji souradnice do GPS, je nekolik zpusobu, ale me se to tak plance, ze jsem porad na zacatku. Muze te mi nekdo poradi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 pekna zabava ale na me moc malo dobrodruzna takze odolavam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 1. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2008 hola lidi,tak jsem tomu taky propadl, koupil jsem si GPS garmin vista HCx, ale to nastaveno je hruza. Nemuzu prijit na to, jakym zpusobem dostanu kesku a jeji souradnice do GPS, je nekolik zpusobu, ale me se to tak plance, ze jsem porad na zacatku. Muze te mi nekdo poradi? Na stránkách dáš u kešky Write to GPS a máš ji tam... musí být pochopitelně připojená k pc a zapnutá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 jnazdar kaceri, jak valcite s geocachingem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Tak jsem se take lognul a udelal par prvnich cashek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 už je to nějakej pátek co jsem tomu taky propadnul ale zase to tak moc nežeru abych jezdil všude možně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Tak to ja taky ne, ja si vybiram jen ty hezky zajimavy ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Taky pomalu začinam se sběrem krabiček . Musím přiznat, že tíky tomuto jsem i ve svém blizkém okoli objevil nová zajimavá místa o kterých jsem neměl ani ponětí že existují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 tak jsem dnes dal pár Drive-In Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 taky fajnovka a esce z autickem na kesky si radej betu tatoveho zigula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 já se snažím vše co nejvíc "drajvnout" ... tady s dvoukolem bych byl jaksi v pr**** i když i 4x4 měla namále neboť to bylo dost měký a nějak se to zahrabávalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprey Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Vyborna zabava, dobre se diky tomu planuji vylety. A kdyz si uvedomim, do jakejch kopcu beham jen kvuli tomu, ze tam je krabka.... Normalne by to asi dalo hodne premlouvani ;-) Informace obecne o GC na jednom miste najdete treba tady http://navigovat.mobilmania.cz/Bleskovky/AR.asp?ARI=112930 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprey Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Kdyby nekdo chtel poradit s vybavenim, tak muzu poskytnout dost informaci pri vyuziti symbian-based mobilu s gpskou (at uz ve forme externiho modulu nebo built-in). Softiky, mapky, efektivni (aspon podle meho nazoru) priprava na lov apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 to přemlouvání je hrozný ale když vidím že tam vede cca 2,5m široká cesta tak jedu co nejdál to jde mám zmáklej jeden kopec kde na cca 200 metrech vodorovný vzdálenosti bylo tuším 80 metrů převýšení ale pojedu to kvůli kámošce ještě jednou tak si to musím přesně změřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Kvuli takovým hledam misto pro kešky takové aby se tam nedalo ani nějakým jeeepem dojet - aby ste se taky prošli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.