lukky Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 (editace) Zdravim, po divnych zvucich, vydavanych zadni napravou jsem rozebral zadni brzdy - bubny. Povolil samostavy a bubny vyndal. Vse bylo ok (zvuky vydavala orezla cast bubnu o kryci plech). Na stycne plochy samostavu jsem striknul olej, aby nezatuhly. Zkousel jsem sroubovakem je nastavovat a v poho. Prasatka chodi take bez problemu. Kdyz jsem vse zadelal zpet, tak jsem parkrat seslapl brzdovy pedal a nechteji se nastavit, porad mam dlouhy krok A skoro to nebrzdi... Nevim co s tim delat. Rucni brzda ma ted strasne dlouhy krok a moc nebrzdi.Ted nevim, jestli mam delsi dobu jezdit a cekat, zda to sedne. Zatim jsem najel cca deset km a nic se nezlepsilo, snad tisickrat jsem pumpoval s pedalem a nic. Kdyz seslapnu pedal, tak kolo brzdi, ale krok dlouhy... Tak nevim, jestli mam rozhodit pakny a vse jednotlive rozhybat?... Diky za rady Editováno: 3. Květen 2008, autor: lukky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 a dal jsi to zpátky dobře?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Viděl bych to na to, že si to asi trochu špatně složil, ten samostav se nastaví po prvním pořádném sešlápnutí brzdy a pokud si dobře pamatuji, tak to bylo i docela dobře slyšet. Jinak ještě napíšu, že na brzdy bych nikam olej nedával, já požívám měděnou pastu - http://oleje.cz/eshop/show_prod.php?id=540 a ta je fakt super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Co chces slyset ? tam to neni jako zoubky u fava - tady je kolicek ktery se pri stale zasouva, tedy vymezuje stav paken od bubnu na snad ani ne 1 mm. Prohlidni si poradne jak vypada samostav, jak funguje - ze ho stale dolu tlaci pruzina a pod. - musis pochopit mechanismus - po sestaveni si to sedna asi takto -teda pokud to mas v poradku:zatahni rucni brzdu a slapni na pedal brzdy, muzes udelat i toto obracene sipka samostav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukky Vloženo 3. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 vim jak funguje samostav, taky tomu nerozumim, navic jsem pouze sundal buben, nic vic.. a promazal samostav... je to divne, napada me, jestli chodi dobre valecek... Rozeberu znovu a zevrubne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 A nemáš náhodou zarezivělé lanovody? Chodí lanka v bovdenech volně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Co chces slyset ? tam to neni jako zoubky u fava - tady je kolicek ktery se pri stale zasouva, tedy vymezuje stav paken od bubnu na snad ani ne 1 mm. Prohlidni si poradne jak vypada samostav, jak funguje - ze ho stale dolu tlaci pruzina a pod. - musis pochopit mechanismus - po sestaveni si to sedna asi takto -teda pokud to mas v poradku:zatahni rucni brzdu a slapni na pedal brzdy, muzes udelat i toto obraceneJá nic slyšet nechci, ani jsem se na nic neptal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long.michael Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Zdravím po opravách v super servisu kde se brzdy dělaj na 4 reklamační opravy aby to tak trošku brzdilo mě vyhodily s STK kvůli házivosti brzd a nevešel jsem se ani do tolerance 10% která je povolená mám tam40% dá se to seřítit nastavením samostavu.Tomu umělci už se mi to dávat nechce a jiný servis tu moc není nebo toho maj moc a nebo v tom horším případě okrádaj lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long.michael Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 No tak mi to nedalo a rozebral jsem buben na kole co nebrzdí a málem mě ranila mrtvice když sem viděl to krasné postavení paken od brzdového válečku jedna nasazená a totál sjetá v dolní části druhá úplně mimo no a pak to má brzdit to by mě oprsavdu zajímalo co teď stím a to naposled měnil v listopadu zadní štít to na to nevypadá to tam dal zas ten sterý akorát ho snad jen očistil a nastříkal.ten byl křivej tak to padalo tohle je to samé. Asi takové umělce zastřelit mě nic jinýho nenapadá na co sáhne to skurví. Je tu někdo ze Strakonicka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.