maxim85 Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 ahoj, nedavno jsem videl co jsem jeste nikdy nevidel...na parkovisti chlapik otevrel kufr od almery a z kufru na me koukly repra od hifiveze. tak jsem k nemu priskocil a pozadal o predvedeni...hralo to velice solidne. mel tam repra cca 300x220x200 (v,h,š) bylo na nich napsano 100W a 6ohm. chci se zeptat jak se na to divate a jestli s tim nemuzou byt nejake problemy, napr. vyssi odber z baterky atd. (nejsem odbornik pres elektriku ) dik za nazory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 ...no asi to byl nějaký kutil Tim v zásadě se proti tomuto nedá nic namítat, ale jde spíš o to jakým způsobem upevnil ty boxy.V tomto řešení ale není sám...začíná to být rozšířený způsob ozvučení Musíme ale vzít do úvahy, že autoreproduktory jsou konstruovány na použití v automobilech a tím i jejich kvalita je zaměřena na extrémy jak teplotní tak i vlhkostní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxim85 Vloženo 4. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 myslim, ze je tam mel pridelany pavoukama (gumycikama, ci jinak )vypadaloto, ze drzi i kdyz je fakt, ze tam zrovna ladoval nakup z hypernovy, tak to bylo celkem zalozeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.