maxim85 Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 ahoj, nedavno jsem videl co jsem jeste nikdy nevidel...na parkovisti chlapik otevrel kufr od almery a z kufru na me koukly repra od hifiveze. tak jsem k nemu priskocil a pozadal o predvedeni...hralo to velice solidne. mel tam repra cca 300x220x200 (v,h,š) bylo na nich napsano 100W a 6ohm. chci se zeptat jak se na to divate a jestli s tim nemuzou byt nejake problemy, napr. vyssi odber z baterky atd. (nejsem odbornik pres elektriku ) dik za nazory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancarhifi Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 ...no asi to byl nějaký kutil Tim v zásadě se proti tomuto nedá nic namítat, ale jde spíš o to jakým způsobem upevnil ty boxy.V tomto řešení ale není sám...začíná to být rozšířený způsob ozvučení Musíme ale vzít do úvahy, že autoreproduktory jsou konstruovány na použití v automobilech a tím i jejich kvalita je zaměřena na extrémy jak teplotní tak i vlhkostní. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxim85 Posted May 4, 2008 Author Share Posted May 4, 2008 myslim, ze je tam mel pridelany pavoukama (gumycikama, ci jinak )vypadaloto, ze drzi i kdyz je fakt, ze tam zrovna ladoval nakup z hypernovy, tak to bylo celkem zalozeny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts