Přejít na obsah

problem s komfortkou

mmarti

Doporučené příspěvky

zdravim pani. mam taky problem,ked zamknem auto klucom (dialku nemam) tak vsetky zamky pekne zamknu a kontrolka vo dverach zacne blikat,az na kufor ten sa nejak nechce zamknut,ked ho potom rucne zamknem,je zamknuty.ked auto odomknem vsetko sa pekne odomkne,aj kufor. ked vsak chcem zamknut auto cez kufor,nedeje sa prvy krat nic a na druhy krat zamkne aj dvere ale kontrilka neblika,a ked odomknem tak odomknem iba kufor,dvere ani tuk,tie musim odomknut iba cez dvere vodica alebo spolujazdca. kable som meral,su ok,aj motorcek v kufry som skusal,toci jednym aj druhym smerom,komfortka (1c0 959 799a)nehlasi ziadnu chybu,len som si nevsimol ci mi kufor zamykalo aj pred tym ako som pouzil MKM 1.20 lite ako som nastavoval automat.zamykanie auta. ps. a este som si vsimol ze v bloku hodnot mi pri kanal 08 signalizuje iba uzamykanie kufra odomykanie nix,a pitom kable su ok a signaly idu. mozno daco prdlo v komfortke,alebo zblbol firmware v nej. poradte prosim. dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zdravim pani. mam taky problem,ked zamknem auto klucom (dialku nemam) tak vsetky zamky pekne zamknu a kontrolka vo dverach zacne blikat,az na kufor ten sa nejak nechce zamknut,ked ho potom rucne zamknem,je zamknuty.ked auto odomknem vsetko sa pekne odomkne,aj kufor. ked vsak chcem zamknut auto cez kufor,nedeje sa prvy krat nic a na druhy krat zamkne aj dvere ale kontrilka neblika,a ked odomknem tak odomknem iba kufor,dvere ani tuk,tie musim odomknut iba cez dvere vodica alebo spolujazdca. kable som meral,su ok,aj motorcek v kufry som skusal,toci jednym aj druhym smerom,komfortka (1c0 959 799a)nehlasi ziadnu chybu,len som si nevsimol ci mi kufor zamykalo aj pred tym ako som pouzil MKM 1.20 lite ako som nastavoval automat.zamykanie auta. ps. a este som si vsimol ze v bloku hodnot mi pri kanal 08 signalizuje iba uzamykanie kufra odomykanie nix,a pitom kable su ok a signaly idu. mozno daco prdlo v komfortke,alebo zblbol firmware v nej. poradte prosim. dakujem

A mikrospínače v kufru?

Odkaz ke komentáři

Jinak nevím,proč jsi na automat.zamykání použil mkm,když to jde vagem

no to keby som vedel ze mkm spravi toto tak ho vyhodim z compu len sa tak zaprasi!!!! keby som vedel ako to vratit spet,aby to fungovalo ako ma,ps. tie mikrospinace na zamku funguju,vjednej polohe to ma odpor ziadna cela nula nic a v druhej tak 180 ohmov,merane na konektore co ide do komfortky,to by aj malo podla schemy tak byt,este skusim pozriet do zamku aky je tam na isto odpor. ps2.je mozne ze mkm prepisal firmware vo komfortke? myslel som ze su na to len nejake specialne programky a postup,a nie obycajny mkm cez k-line.uz som skusal aj nastavenia vratit do defaultu a nix. neviete ako spet vratit povodny firmware do komfortky? prosim dakujem mmarti@zoznam.sk

Odkaz ke komentáři

ahojte.

No mne sa stalo by sa dalo povedat to iste, ale na komfortke ...799B s vystrel.klucmi pri aktivacii funkcie autom.dotah.okien tym nezmyselnym programom, ze sa prestal zamykat kufor

Pomohla vymena komfortky, alebo prehratie softu v komfortke/ale to u nas v SK ...neviem o takom cloveku/ a v cz jedine Cosby co poznam.

Takze jedine riesenie je zohnat si druhu rj cku komfortu,

alebo este snad ze si v nudzii napojis dvojdratom od niektorych zadnych dveri signal od centralu-motorceka k zadnemu servomotoru do kufra /najlepsie lave zadne, lebo tamadial po prahu ide aj kablovacka do kufra k servomotoru/ a tym ked by sa ti zamkly zadne dvere, tak by sa zamkol aj kufor

Jaro

Odkaz ke komentáři

Když by jste to dělali přes VDS tak se to nestane.Bohužel přes MKM se to stává docela často,s autorem jsem o tom mluvil a chastá nápravu,proto ani Full verze,pokud nebude na 100% OK nebude uvolněna.Osobně se mi to stalo taky už asi 3×,ale vždy jsem zpozoroval,že se to stane,když krom přepisu dělám ještě něco,tzn třebas jde Wi-Fi a přijde mail,nebo otevřu jiný program atd.Pokud spustím jen Mkm a dělám jen s tím tak se mi to nestlo.

Odkaz ke komentáři

Když by jste to dělali přes VDS tak se to nestane.Bohužel přes MKM se to stává docela často,s autorem jsem o tom mluvil a chastá nápravu,proto ani Full verze,pokud nebude na 100% OK nebude uvolněna.Osobně se mi to stalo taky už asi 3×,ale vždy jsem zpozoroval,že se to stane,když krom přepisu dělám ještě něco,tzn třebas jde Wi-Fi a přijde mail,nebo otevřu jiný program atd.Pokud spustím jen Mkm a dělám jen s tím tak se mi to nestlo.

no ja som to zatial riesil odpojenim kabla na c stlpiku (dneda koncovka-komplet motor a signaly zo zamku,tak ked raz manualne zamknem kufor ta ke zamknuty)to z napojenim na niektore dvere ma napadlo tiez,ale kable sa mi po aute tahat nachce,tak iba priamo na koncovke pri komfortke sa napojim na niektory motor,zo zadnych dveri. este by som poprosil cosbyho ci by som mu mohol poslat moju komfortku nech mi v nej prehraje firmwae,pripadne poradi ako to mam spravit.alebo odkial firmware do komfortky,a pomocou coho,ps. nejake pic-ky som uz naprogramoval ale v komfortke je nejaka motorola,tak neviem.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...