Alibaba I Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Vážení, máte někdo zkušenosti s rovnáním promáčklých plastů ? (Jak, čím,...) Mám nově - díky své choti - na nárazníku takovou pěknou misku, lak ani plast nepopraskal, jen pár odřenin. Má cenu se s tím hmoždit podomácku - nebo se na to vy.... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Vážení, máte někdo zkušenosti s rovnáním promáčklých plastů ? (Jak, čím,...) Mám nově - díky své choti - na nárazníku takovou pěknou misku, lak ani plast nepopraskal, jen pár odřenin. Má cenu se s tím hmoždit podomácku - nebo se na to vy.... ? Zahrej to a niekedy to vyskoci same naspat, niekedy staci trochu potlacit a mas to v povodnom tvare. Otcovi sa nieco podobne stalo na felde a jeden teply letny den to vyskocilo same do povodneho tvaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Zahrej to a niekedy to vyskoci same naspat, niekedy staci trochu potlacit a mas to v povodnom tvare.Otcovi sa nieco podobne stalo na felde a jeden teply letny den to vyskocilo same do povodneho tvaru. jj horkovzduškou opatrně nahřát a vymáčknout z5, nejlépe hned ochladit hadrem namočeným ve studené vodě, aby to zůstalo v požadovaném tvaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 31. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Zahrej to a niekedy to vyskoci same naspat, niekedy staci trochu potlacit a mas to v povodnom tvare.Otcovi sa nieco podobne stalo na felde a jeden teply letny den to vyskocilo same do povodneho tvaru. Tohle mě zaujalo, tak jsem si schválně počkal na Dr Voštěpovu metodu léčení sluncem - a opravdu, včera to při tom horku vyskočilo samo (před tím asi poloviční zmenšení prohlubně)...tejdě ještě aby mi sluníčko vybrousilo škrábance a nalakovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Vidis, niekedy treba len pockat a ono sa to nejako opravi same... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.