Publikováno Květen 5, 200817 r Vážení, máte někdo zkušenosti s rovnáním promáčklých plastů ? (Jak, čím,...) Mám nově - díky své choti - na nárazníku takovou pěknou misku, lak ani plast nepopraskal, jen pár odřenin. Má cenu se s tím hmoždit podomácku - nebo se na to vy.... ?
Květen 5, 200817 r Vážení, máte někdo zkušenosti s rovnáním promáčklých plastů ? (Jak, čím,...) Mám nově - díky své choti - na nárazníku takovou pěknou misku, lak ani plast nepopraskal, jen pár odřenin. Má cenu se s tím hmoždit podomácku - nebo se na to vy.... ? Zahrej to a niekedy to vyskoci same naspat, niekedy staci trochu potlacit a mas to v povodnom tvare. Otcovi sa nieco podobne stalo na felde a jeden teply letny den to vyskocilo same do povodneho tvaru.
Květen 5, 200817 r Zahrej to a niekedy to vyskoci same naspat, niekedy staci trochu potlacit a mas to v povodnom tvare.Otcovi sa nieco podobne stalo na felde a jeden teply letny den to vyskocilo same do povodneho tvaru. jj horkovzduškou opatrně nahřát a vymáčknout z5, nejlépe hned ochladit hadrem namočeným ve studené vodě, aby to zůstalo v požadovaném tvaru
Květen 31, 200817 r Autor Zahrej to a niekedy to vyskoci same naspat, niekedy staci trochu potlacit a mas to v povodnom tvare.Otcovi sa nieco podobne stalo na felde a jeden teply letny den to vyskocilo same do povodneho tvaru. Tohle mě zaujalo, tak jsem si schválně počkal na Dr Voštěpovu metodu léčení sluncem - a opravdu, včera to při tom horku vyskočilo samo (před tím asi poloviční zmenšení prohlubně)...tejdě ještě aby mi sluníčko vybrousilo škrábance a nalakovalo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.