burek Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 cauec panove.kdy najedu na nejakej hrbolek kde me tlumice propruzi smerem do zeme a nahoru poradne tak uslysim nejake zavrzani.nedela to tu nekomu?jak jste to vyresili?popripadne nevite co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subz3ro Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 cauec panove.kdy najedu na nejakej hrbolek kde me tlumice propruzi smerem do zeme a nahoru poradne tak uslysim nejake zavrzani.nedela to tu nekomu?jak jste to vyresili?popripadne nevite co to je? skusil by som klasiku.... silentblok uchytenia stabilizatoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 cauec panove.kdy najedu na nejakej hrbolek kde me tlumice propruzi smerem do zeme a nahoru poradne tak uslysim nejake zavrzani.nedela to tu nekomu?jak jste to vyresili?popripadne nevite co to je? Ano uložení stbilizátorů,po vyměně o.k.Taky mi to dělalo cena i s prací cca 350 kč.Zmizelo i klepání na nerovnostech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Ano uložení stbilizátorů,po vyměně o.k.Taky mi to dělalo cena i s prací cca 350 kč.Zmizelo i klepání na nerovnostech. To je divne ja jsem koupil origo ty tycky a dela to dale, pak jsem koupil i to ulozeni stabilizatoru a dela to tez. Tak jsem zkousel pod misku tlumice striknout olej a prestalo - takze me ceka vymena horniho gumoveho ulozeni tlumice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sltuning Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 (editace) ja sa tiez priklonim na horni ulozeni tlumicu...ked ti to na nerovnej ceste nic nerobi a auto ide dobre,tak to stabilyzatory nebudu.tie by si pocul pri prejazde nerovnostami skor ako klepanie...ak ti to zavrzga napriklad pri pribrzdeni do zakruty,tak to je horne ulozenie..docasne pomoze namazat...potom nove gumy horneho ulozenia a lozisko..horne ulozenie sa da poznat po otvoreni kapoty ako je na tom...ak mas tie krytky na tlmicoch vysoko,tak su gumy v prdeli.. Editováno: 5. Květen 2008, autor: sltuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 ja sa tiez priklonim na horni ulozeni tlumicu...ked ti to na nerovnej ceste nic nerobi a auto ide dobre,tak to stabilyzatory nebudu.tie by si pocul pri prejazde nerovnostami skor ako klepanie...ak ti to zavrzga napriklad pri pribrzdeni do zakruty,tak to je horne ulozenie..docasne pomoze namazat...potom nove gumy horneho ulozenia a lozisko..horne ulozenie sa da poznat po otvoreni kapoty ako je na tom...ak mas tie krytky na tlmicoch vysoko,tak su gumy v prdeli.. Tak to mě asi taky čeká výměna že? (foto v příloze). Taky mi to při přejezdu velké nerovnosti (např. když najíždím na parkoviště a je tam velká nerovnost), tak slyším jak to zavrže, jinak pri jízdě nic neslyším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 6. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 skusil by som klasiku.... silentblok uchytenia stabilizatoru toto mam asi 2 mesice vymenene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sltuning Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Tak to mě asi taky čeká výměna že? (foto v příloze). Taky mi to při přejezdu velké nerovnosti (např. když najíždím na parkoviště a je tam velká nerovnost), tak slyším jak to zavrže, jinak pri jízdě nic neslyším... to mas este good..keby si videl co sme menili teraz na rse,tak by si sa divil...guma bola pretlacena skoro na druhu stranu..normalne ju bolo vidiet az von asi 2 cm..skus to len premazat..mne to tiez pomohlo...a vymena stala s loziskami nieco nokolo 300 sk,takze nic strasne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 to mas este good..keby si videl co sme menili teraz na rse,tak by si sa divil...guma bola pretlacena skoro na druhu stranu..normalne ju bolo vidiet az von asi 2 cm..skus to len premazat..mne to tiez pomohlo...a vymena stala s loziskami nieco nokolo 300 sk,takze nic strasne... No ja to taky mazl normalne obyc. olejem - super prestalo to tak asi na pul roku, ale ted uz zase. Asi je budu muset koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 to mas este good..keby si videl co sme menili teraz na rse,tak by si sa divil...guma bola pretlacena skoro na druhu stranu..normalne ju bolo vidiet az von asi 2 cm..skus to len premazat..mne to tiez pomohlo...a vymena stala s loziskami nieco nokolo 300 sk,takze nic strasne... Díky za odpověď a z jaké strany to mám promazat? Z vrchu když otevřu kapotu nebo nějak ze spodu jak je kolo? S tímto nemám ještě žádný zkušenosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 6. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 no zajimava vec.unas zaprselo poradne jel jsem v desti a nacisto to prestalo.tak kde je zakopanej pes??:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 no zajimava vec.unas zaprselo poradne jel jsem v desti a nacisto to prestalo.tak kde je zakopanej pes??:-D jestli máš xenony, tak zkontroluj tyčku k automatickému nastavení xenonů, je jen na straně řidiče, taky mi tam něco při propružení vrzalo a po kontrole to byl kloub právě na té tyčce, nová u škodovky cca 1000,-kč, promazání mi nepomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 7. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 jestli máš xenony, tak zkontroluj tyčku k automatickému nastavení xenonů, je jen na straně řidiče, taky mi tam něco při propružení vrzalo a po kontrole to byl kloub právě na té tyčce, nová u škodovky cca 1000,-kč, promazání mi nepomohlo xenony nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Díky za odpověď a z jaké strany to mám promazat? Z vrchu když otevřu kapotu nebo nějak ze spodu jak je kolo? S tímto nemám ještě žádný zkušenosti... Z vrchu . pod miskou, ale je to prasarna - jak ekologicky tak nejak vubec, - to bylo jen na zkouzku - ale uz me to vrze zase, ale pulo roku ok, to se musi uznat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Z vrchu . pod miskou, ale je to prasarna - jak ekologicky tak nejak vubec, - to bylo jen na zkouzku - ale uz me to vrze zase, ale pulo roku ok, to se musi uznat Díky za vysvětlení. Jinak jsem byl včera v servisu, protože při přejezdu nerovností mi klepala přední náprava a zjistilo se, že mám volnější to horní uložení tlumiče a tak proto to klepe. Tak to asi nechám vyměnit a bude klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 mě to vrže taky a to dost!při každe nerovnosti a vždy když se auto někde zhoupne,je to slyšet dá se říct jen ze předu a važně dost tak mě to uplně trhá uši a nevím co stím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Přidávám se do klubu vrzajících, retardér a příčná nerovnost bez vrznutí, ale jak začnou skákat kola každý výškově v jiný úrovni, pak si připadám jak idiot jak to vrže až píská, jsem objednanej na výměnu gum stabilizátoru, tak doufám, že bude klid ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Tak to mě asi taky čeká výměna že? (foto v příloze). Taky mi to při přejezdu velké nerovnosti (např. když najíždím na parkoviště a je tam velká nerovnost), tak slyším jak to zavrže, jinak pri jízdě nic neslyším... Co je na této fotce špatně??? Nechápu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sltuning Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Co je na této fotce špatně??? Nechápu ... [/quo natejto nic...ked je v prdeli horne ulozenie,tak medzera mezi karoseriou a miskou na tlmici sa zvacsuje...a moze to dojst az k tomu,ze ti zacne pretlacat gumu vonku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Vrzalo mi to ne na kostkach, ne na dirach ale pri zhoupnuti a i rucnim... Vymena gum stabilazatoru, jiz ve 12 000 km najeto, pote to bylo a je OK!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 (editace) pridavam sa do klubu vrzajucich skusim tu fintu s namazanim uvidim ci to pomoze ak hej tak aspon si budem isty ze to robi ulozenie tlmica Editováno: 11. Květen 2008, autor: martino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 11. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Vrzalo mi to ne na kostkach, ne na dirach ale pri zhoupnuti a i rucnim... Vymena gum stabilazatoru, jiz ve 12 000 km najeto, pote to bylo a je OK!!! kde je ta guma stabilizatoru???a jeste se chci zepttat kde to promazavate:??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subz3ro Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 kde je ta guma stabilizatoru???a jeste se chci zepttat kde to promazavate:??? Ak mas hlinikove disky tak je to pekne vidiet uz od pohladu...... je to taka slucka ktorou je uchytena tyc satbilizatoru k ramenu.... vid na obrazku pod cislom 17... premazavat neviem ci to ma vyznam, stoji to par korun a vymena na pol hodiny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modbic Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Ak mas hlinikove disky tak je to pekne vidiet uz od pohladu...... je to taka slucka ktorou je uchytena tyc satbilizatoru k ramenu....vid na obrazku pod cislom 17... premazavat neviem ci to ma vyznam, stoji to par korun a vymena na pol hodiny... nedávno jsem si ty gumy nechal měnit a od tý doby to vrže.Je pravda,že vržou jen neoriginální? V zimě pohoda a teď zas,připadám si,že mám žebřiňák a né octu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Zdravim, tak výměna proběhla, gumy šly ven, jen jsem nečekal, že pujdou i kosti, že prý po povolení vrzalo spíš v nich než gumách stabiku ... Krásně tiché auto, žádné vrznutí, už jen si musim uklidit v kufru a bude dokonalé ticho i na polňačce ... -jinak mě mechanik trochu nas..l, že kupoval nové kosti, někdo tu psal, že se gumy v nich dají za pár korun vyměnit ... takže mám origo kosti do zálohy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.