Seben Vloženo 6. Květen 2008 Vloženo 6. Květen 2008 Zdravím, po dlouhém boji jsem sehnal zadní L,P nadkolí na Š.Octavia r.v.98. Chci se optat jestli má někdo zkušenosti s montáží a poradil jak na to, jak nadkolí upevnit, a jaký použít šrouby?Kdyby byli i fotky bylo by super. Citovat
peteres Vloženo 8. Květen 2008 Vloženo 8. Květen 2008 Zdravím,po dlouhém boji jsem sehnal zadní L,P nadkolí na Š.Octavia r.v.98. Chci se optat jestli má někdo zkušenosti s montáží a poradil jak na to, jak nadkolí upevnit, a jaký použít šrouby?Kdyby byli i fotky bylo by super. Co to je nadkolí??? Myslíš podběhy? Ty snad problém nebudou nebo jestli se pletu ... dle DP: Citovat
Lukascheck Vloženo 8. Květen 2008 Vloženo 8. Květen 2008 Podle obrázku je to pěkný ale evím jestli to má ty plastobý kostičky - prostě tu přípravu na to nebo si bbude muset pomoc sám Citovat
ocelot Vloženo 8. Květen 2008 Vloženo 8. Květen 2008 Já jsem dělal zrovna dnes levý podběh. Mám 1,6 55kW r.v. 1997 GLX dovoz D, všechny plastové " kostičky " tam byly. vrtal jsem pouze jednu dírku ( tu nejvíc vpředu dole. Samořezky všechny stejné, vlastně jen 3 navíc než ty co už tam jsou + dole vzadu jeden průběžný šroub s matkou. Slabá hodinka práce vč. vyčištění podběhu a natření rezavějících míst Hameritem. Naprosto bez problémů. Citovat
Shimpan Vloženo 14. Květen 2008 Vloženo 14. Květen 2008 O víkendu jsem instaloval oba zadní plastové podběhy, podle prodejce originál Škoda. Levý jsem musel trochu přizpůsobit, pravý tam šel bez úprav, ale nesedí úplně přesně. Počet děr na plastovém podběhu neodpovídal počtu děr na autě (např. nikde jsem nenašel díry nahoře u lemu blatníku a vpředu u prahu), díry v karoserii měly přípravu na zašroubování samořezek. Šrouby jsou stejné jako vpředu, u nás v mototechně běžně k sehnání. Auto je 1,6/55 LX r.v. 97, ale asi není originál Škoda, když do něj přesně nesednou zaručeně originální podběhy. Citovat
viewer Vloženo 14. Květen 2008 Vloženo 14. Květen 2008 To je přeci jasný, podběhy jsou origo, když to řekl prodejce, ale auto asi nějaká čína... Citovat
Honza130 Vloženo 14. Květen 2008 Vloženo 14. Květen 2008 taky jsem je dodelaval na octavii rv98. Nesedely v jednom miste uplne na 100% a bylo nutne dodelat jednu diru. Citovat
kops Vloženo 30. Červenec 2008 Vloženo 30. Červenec 2008 taky bych rád zadní podběhy namontoval, kde jste je sehnali ? děkuji za tip Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.