Přejít na obsah

Montáž zadního nadkolí na Š.Octavku r.v.98

Seben

Doporučené příspěvky

Zdravím,

po dlouhém boji jsem sehnal zadní L,P nadkolí na Š.Octavia r.v.98. Chci se optat jestli má někdo zkušenosti s montáží a poradil jak na to, jak nadkolí upevnit, a jaký použít šrouby?Kdyby byli i fotky bylo by super.

Co to je nadkolí??? Myslíš podběhy? Ty snad problém nebudou nebo jestli se pletu ... dle DP:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem dělal zrovna dnes levý podběh. Mám 1,6 55kW r.v. 1997 GLX dovoz D, všechny plastové " kostičky " tam byly. vrtal jsem pouze jednu dírku ( tu nejvíc vpředu dole. Samořezky všechny stejné, vlastně jen 3 navíc než ty co už tam jsou + dole vzadu jeden průběžný šroub s matkou.

Slabá hodinka práce vč. vyčištění podběhu a natření rezavějících míst Hameritem. Naprosto bez problémů.

Odkaz ke komentáři

O víkendu jsem instaloval oba zadní plastové podběhy, podle prodejce originál Škoda. Levý jsem musel trochu přizpůsobit, pravý tam šel bez úprav, ale nesedí úplně přesně. Počet děr na plastovém podběhu neodpovídal počtu děr na autě (např. nikde jsem nenašel díry nahoře u lemu blatníku a vpředu u prahu), díry v karoserii měly přípravu na zašroubování samořezek. Šrouby jsou stejné jako vpředu, u nás v mototechně běžně k sehnání. Auto je 1,6/55 LX r.v. 97, ale asi není originál Škoda, když do něj přesně nesednou zaručeně originální podběhy.

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...