raob design airbrush Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 dnes jsem jel z práce a z ničeho nic mi vylatěla teplota nad 90tku ale naštěstí nešla do červeného pole, samozřemě brzdy a hned odstavit, otevřu nádobku s vodou a pára no hrůza, tak ted je to v servisu , coto muže být?? termostat nebo vodní pumpa??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 treba kuknut vsetko co ma co spolocne s chladenim teda: Dostatok vody, funkcnost ventilatoru, vodnej pumpy, termostatu. Ak ti tam chybala voda tak tesnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 6. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 tak v servisu to prověří všechno ale pumpa je OK, ventilátory taky , všechno to vypadá na ten termostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 tak v servisu to prověří všechno ale pumpa je OK, ventilátory taky , všechno to vypadá na ten termostat Co máš za motor ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 6. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 1,8 turbo 20v 110kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 1,8 turbo 20v 110kw Tam občas odcházela pumpa.Spíš by se přiklonil k tomu a nebo termospínač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 6. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 ale dopcela mě ppřekvapilo že to automaticky snížilo výkon, dobře to mají vymyšlené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.