xTomas20 Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 dobrý den,mám vážný problém, při jízdě, tak mi vzniká velký tlak v nádobce chladící kapaliny a teče to jak s......e:). teplota je v pořádku nepřehřívá se to, topí to v pohodě, myslíme si,že je to tesnením pod hlavou, taky jem si myslelli, jestli třeba unavou nádržka chladící kapaliny nějak jako,jestli se v ní neudělal trhlinka, ale po výměně, to dělá pořád. má to najeto 165tis. jízda všchno v pořádku, jede parádně,je 1,9 81kW, je to tím těsněním?prosím o pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirca Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Čauky nedávno jsem něco takového taky řešil a byl prohnutý blok válců taky 81kw prý je to častá závada tak jse nechal srovnat a je to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xTomas20 Vloženo 7. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Čauky nedávno jsem něco takového taky řešil a byl prohnutý blok válců taky 81kw prý je to častá závada tak jse nechal srovnat a je to ok Ahojky, opravdu? mě všichni mechanici říkali,že je to zavada,kterou ještě neviděli, no to je jedno, tak že si ji nechal přejed a vyměnil těsnění a bylo to v pořádku? není divný,že se to stalo po 5 letech provozu a 165tis? že se třeba prohla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 neco podonyho ted resil kamos prosli sme vse a nic,a pak sme nasli prodrenou dirku na hadici ktera pidila primo strikala maly vodotrysk vymenil a je to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.