Přejít na obsah

teče chl. kapalina

xTomas20

Doporučené příspěvky

dobrý den,mám vážný problém, při jízdě, tak mi vzniká velký tlak v nádobce chladící kapaliny a teče to jak s......e:). teplota je v pořádku nepřehřívá se to, topí to v pohodě, myslíme si,že je to tesnením pod hlavou, taky jem si myslelli, jestli třeba unavou nádržka chladící kapaliny nějak jako,jestli se v ní neudělal trhlinka, ale po výměně, to dělá pořád. má to najeto 165tis. jízda všchno v pořádku, jede parádně,je 1,9 81kW, je to tím těsněním?prosím o pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čauky nedávno jsem něco takového taky řešil a byl prohnutý blok válců taky 81kw prý je to častá závada tak jse nechal srovnat a je to ok

Ahojky, opravdu? mě všichni mechanici říkali,že je to zavada,kterou ještě neviděli, no to je jedno, tak že si ji nechal přejed a vyměnil těsnění a bylo to v pořádku? není divný,že se to stalo po 5 letech provozu a 165tis? že se třeba prohla?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...