Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chci se podělit o pár foto co dokáže časté ježdění na myčku, majitelům všech myček se omlouvám :) nevím jestli to pujde pořádně vidět, zadní nárazník a 5té dveře jsou uplně matné

post-11767-1210185594_thumb.jpg

post-11767-1210185621_thumb.jpg

Upraveno od Pitris.K

A proto kyblicek,houbicka a vodicka. :p:p:p:p

• Autor

tak tak jen ručně :palec2:

• Autor

a ještě jedna

post-11767-1210186224_thumb.jpg

Plny suhlas s rucnym umyvanim, ked je pod mrakom a vcelku teplucko, tak je to prijemny telocvik

Však ona tahle barva obecně moc nevydrží, to samé ty fialové-vínové odstíny, jdou rychle do pryč. Ono se to s těmahle odstínama táhne už z dob favoritů, modrá, a vínová, tuším že se jmenovala apolo, to jsou dnes příkladné sameťáky. Takže ve spojitosti s myčkou bez kvalitní růčo kosmetiky se ani nedivím !!

Bohužel, je to tak, vždyť to jsou jen obarvené plasty, nic více.

Myčka = daň z lenost, umývat autí ručně. Ale ani já to nedělám. Každý třetí den prší, a takhle by se

ze mě stal brzy otrok! Takže střídám vapku s myčkou v poměru 3:1 :palec2:

Upraveno od Petr

Chci se podělit o pár foto co dokáže časté ježdění na myčku, majitelům všech myček se omlouvám :) nevím jestli to pujde pořádně vidět, zadní nárazník a 5té dveře jsou uplně matné

A cos čekal.Je to známá věc.Synovec dostal služebního golfa(nového) a po půl roce ježdění do myčky lak v prd......

Kup Tempo nasať tempo a lešti a bude jako novej :smich:

• Autor
A cos čekal.Je to známá věc.Synovec dostal služebního golfa(nového) a po půl roce ježdění do myčky lak v prd......

Toto samo není moje autí, tohle bych nikdy nedopustil.Meju samo jen ručně.Kámoš má myčku (ruční mytí) a tohle se tam dneska vyskytlo

Zeptej se nějakého lakýrníka na houbičku, ten tě s ní požene svinským krokem.

Ale já si to o té houbě do nedávna také myslel, dokud mně s ní neposlal k šípku jeden starší pán, co nám dělá lak na Meďoury

Upraveno od Palo

• Autor
Zeptej se nějakého lakýrníka na houbičku, ten tě s ní požene svinským krokem.

Ale já si to o té houbě do nedávna také myslel, dokud mně s ní neposlal k šípku jeden starší pán, co nám dělá lak na Meďoury

jj, houbu nepouživat

jj, houbu nepouživat

Jakto??? Ja dnes 2 koupil...

Mam na prodej 2 houby... :(

jj, houbu nepouživat

??????????????????????? :help::help:

jj, houbu nepouživat

taky se přidám s těma otazníkama ???????????? :)

jj, houbu nepouživat

Preco??? Aj ona skrabe? Tak cim to mam teda umyvat?

• Autor

Dost často se vyskytuju v zákulisí ručního mytí a tam houba neexistuje (škrábe protože se v ní ukládá prach a ten z houby nevypláchneš, neumyješ detaily) používaj tam tzv. žíňky, večer hodím foto pro představu, ja?

Dost často se vyskytuju v zákulisí ručního mytí a tam houba neexistuje (škrábe protože se v ní ukládá prach a ten z houby nevypláchneš, neumyješ detaily) používaj tam tzv. žíňky, večer hodím foto pro představu, ja?

Tak to se mi docela hodí ... zrovna se chystám koupit něco na očistu plechovýho miláčka ... Tak můžeš třeba hodit odkaz jakto vapadá a kde to třeba koupit ... :palec2:

Jsem kategorický odpůrce kartáčových strojních myček :aggressive:

S těma houbičkama jste mně dostali :kuk::kuk: taky jsem nedávno koupil dvě :rolleyes:

Upraveno od Ignác

Já teda zásadně s houbama, ale teď jsem z toho jelen. Teda ještě jsem s houbou nic nepoškodil, ale mám pro jistotu i takovou žíňku, docela chlupata, dá se dát na ruku, tak to zkusím s ní.

jj oktu jsem viděl live, náhodou super příprava pro lakýru, stačí odmastit a už to může stříkat lol lol

Taky jsem zvědavej, používám houbu a zatím ok. Viděl jsem prodávat takový různý chlupatý žínky, ale jestli je lepší budu je používat.

Jo už chápu že žínku dokonale vypláchnu od bordelu a v pórech houby nějaký bordýlek zůstane déle, ale nevidím to jako zásadní problém, a už vůbec si nemyslím, že tím nějak zásadně uškodím laku v případě že bude v pernamenci dostatek vody. Takže zůstávám u houby-jelikož je pro mě praktičtější má měkčená maxi houba 20 x 30 cm :p

Jo už chápu že žínku dokonale vypláchnu od bordelu a v pórech houby nějaký bordýlek zůstane déle, ale nevidím to jako zásadní problém, a už vůbec si nemyslím, že tím nějak zásadně uškodím laku v případě že bude v pernamenci dostatek vody. Takže zůstávám u houby-jelikož je pro mě praktičtější má měkčená maxi houba 20 x 30 cm :p

No také myju ričně a jak vypadá ta žínka to mě zajímá šup sem s fotkou lol

Však ona tahle barva obecně moc nevydrží, to samé ty fialové-vínové odstíny, jdou rychle do pryč. Ono se to s těmahle odstínama táhne už z dob favoritů, modrá, a vínová, tuším že se jmenovala apolo, to jsou dnes příkladné sameťáky. Takže ve spojitosti s myčkou bez kvalitní růčo kosmetiky se ani nedivím !!

Cože? :o :o a sakra-to se mám na co těšit. Ale vlastně ani ne.Myju ručně a s nejvyšší jemností. Ale původní majitel měl asi v oblibě myčku. Když to člověk jednou za čas vezme leštěnkou, tak pořád holka vypadá jako za mlada :palec2:

Upraveno od TomášT

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.