Pitris.K Vloženo 8. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 (editace) dnes pekny ulovek, renovace laku r.v.95 skoda ze jsem to nevyfotil i predtim Editováno: 8. Květen 2008, autor: Pitris.K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 8. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 všechno se dá zrenovovat, dnes Corrado po celodenní renovaci laku, původní lak r.v. 95 krasne to prokouklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 (editace) všechno se dá zrenovovat, dnes Corrado po celodenní renovaci laku, původní lak r.v. 95 krasne to prokouklo Pěkná práce Tak že s tou houbou se to má tak jak už kolega dříve psal. Ano i já jsem čuměl jako tele na nové vrata co mi to ten starej chlap povídá, nicméně pokusím se někde najít materiály, kde je opravdu uvedeno od výrobců laku, že houba NE. Oni dokonce doporučují myčky, ale jen ty, které nemají ty silonové kartáče a když je mají, tak jen ty neopotřebované (už se vidím jak lezu do myčky a kontroluju konce těch silonových chlupů). Nejlepší jsou prý kartáče z nějaké pryže, jsou to takové jako by dlouhé hranolky, jen nejsou bramborové, ale sintetické - gumové či co. Oni dokonce ti lakýrníci ani nedoporučují mýt v myčkách, kde se myje jen tlakem vody (např. Praha - Šafránka), prý to zase neumyje nic. Hlavně doporučují minimálně 3 krát do roku nejdražší program, kde je aktivní pěna (po nastříkání té pěny by myčka neměla minimálně 20sekund pracovat) a politura nebo vosk na konci. Potom stačí během roku i levnější programy. Sám také myji Lízu ručně, dal jsem na rady pana lakýrníka, i když je fakt, že lak mám poškrábaný a hodil houbu do popelnice a koupil žínku a v německu ještě smetáček s divnýma chlupama(ale vypadá stejně jako ten co prodávají v každém supermarketu i s lopatkou na smetí, tak nevím) a umývám tím. Někde pohledám ty materiály a myslím, že bylo i něco takového v nějakém auto moto revue nebo v něčem podobným cca před měsícem možná dvěma. Jinak každé jaro, každý podzim používám tu sračku od Horsta z WS teleshopinku, WS Platinum, protože v testu MF Dnes (světe div se) dopadla velmi velmi dobře a je fakt, že Líza vždy prokoukne Editováno: 8. Květen 2008, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 8. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Pěkná práce Tak že s tou houbou se to má tak jak už kolega dříve psal. Ano i já jsem čuměl jako tele na nové vrata co mi to ten starej chlap povídá, nicméně pokusím se někde najít materiály, kde je opravdu uvedeno od výrobců laku, že houba NE. Oni dokonce doporučují myčky, ale jen ty, které nemají ty silonové kartáče a když je mají, tak jen ty neopotřebované (už se vidím jak lezu do myčky a kontroluju konce těch silonových chlupů). Nejlepší jsou prý kartáče z nějaké pryže, jsou to takové jako by dlouhé hranolky, jen nejsou bramborové, ale sintetické - gumové či co. Oni dokonce ti lakýrníci ani nedoporučují mýt v myčkách, kde se myje jen tlakem vody (např. Praha - Šafránka), prý to zase neumyje nic. Hlavně doporučují minimálně 3 krát do roku nejdražší program, kde je aktivní pěna (po nastříkání té pěny by myčka neměla minimálně 20sekund pracovat) a politura nebo vosk na konci. Potom stačí během roku i levnější programy. Sám také myji Lízu ručně, dal jsem na rady pana lakýrníka, i když je fakt, že lak mám poškrábaný a hodil houbu do popelnice a koupil žínku a v německu ještě smetáček s divnýma chlupama(ale vypadá stejně jako ten co prodávají v každém supermarketu i s lopatkou na smetí, tak nevím) a umývám tím. Někde pohledám ty materiály a myslím, že bylo i něco takového v nějakém auto moto revue nebo v něčem podobným cca před měsícem možná dvěma. Jinak každé jaro, každý podzim používám tu sračku od Horsta z WS teleshopinku, WS Platinum, protože v testu MF Dnes (světe div se) dopadla velmi velmi dobře a je fakt, že Líza vždy prokoukne jj, tu myčku co je docela ok maj na JETce, ma označení SOFTEC nebo tak nějak kartáče jsou jakoby z náke pěnovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Drive jsem pouzival na myti detskou plenku (hadrovou ) a pak presel na houbu. Nyni koukam jako puk a kdyz to vezmu mozkem, ma to neco do sebe ty pory a bordel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 jestli ted muzu doporucit pro lidi ze strednich cech tak na Melniku na Benzine je nova mycka a meje krasne...ja tam svoje auto samozrejme nedam ale sluzebni uz tam bylo hned na otviracce a vazne parada :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 9. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 No také myju ričně a jak vypadá ta žínka to mě zajímá šup sem s fotkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Aha a kde se to dá prosímtě koupit??Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Na ruční mytí používejte šampón s voskem a žínku. Taky Vám mohu doporučit občas nanést polituru na lak. Je to tvrdý vosk, který lak chrání. To jsou slova odborníka na slovo vzatého pana Roberta Csolleho, který mi minulý týden provedl renovaci laku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Na ruční mytí používejte šampón s voskem a žínku. Taky Vám mohu doporučit občas nanést polituru na lak. Je to tvrdý vosk, který lak chrání.To jsou slova odborníka na slovo vzatého pana Roberta Csolleho, který mi minulý týden provedl renovaci laku. Tak potom asi takto : http://www.sonax.cz/web/image_cla/11248701...ycirukavice.jpg SONAX Mycí rukavice Mycí rukavice s přírodních vláken s vysokou mycí schopností. Vhodná pro mytí těžko dostupných míst. SONAX Mycí rukavice - 1 ks 303.45 Kč + http://www.sonax.cz/web/image_cla/11248734...mkoncentrat.jpg SONAX Šampon s voskem koncentrát Vynikající mycí prostředek pro ruční mytí, který na ošetřených plochách součastně vytváří i ochrannou vrstvu vosku. SONAX Šampon s voskem koncentrát - 500 ml 153.51 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Kuwa taková to je firma ten Sonax a nevěděj,že houba se nemá používat a ještě daj chlapa s houbou na flašku. http://www.sonax.cz/web/image_cla/11248734...mkoncentrat.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Kuwa taková to je firma ten Sonax a nevěděj,že houba se nemá používat a ještě daj chlapa s houbou na flašku. http://www.sonax.cz/web/image_cla/11248734...mkoncentrat.jpg Odstrasujici pripad ten pan? Palo - to vypada celkem rozumne ta rukavicka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Kuwa taková to je firma ten Sonax a nevěděj,že houba se nemá používat a ještě daj chlapa s houbou na flašku. http://www.sonax.cz/web/image_cla/11248734...mkoncentrat.jpg Jako by si netušil, že bysnys je nadevše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Jj jsou to šupáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczek Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Chlapci, a co tahle zinka? Prodava Tesco za 99,- Dneska jsem s ni umyval auti a vypada to dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Jeniczek: včera jsem ji taky okukoval nakonec jsem koupil tyto v akci za 34 kč/kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczek Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 no ani tahle nevypada zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Jeniczek: včera jsem ji taky okukoval nakonec jsem koupil tyto v akci za 34 kč/kus a kdepak ji mají ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 a kdepak ji mají ? Jo, jo, taky jsem jednu v neděli koupil - Tesco Plzeň Bory Akce -50% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 a kdepak ji mají ? Tesco Hrabová - taky akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 (editace) Chlapci, a co tahle zinka? Prodava Tesco za 99,- Dneska jsem s ni umyval auti a vypada to dobre Tuhle mam a je to na vyhazov - nasakne snad litr vody a uz to ani neudrzis a to stim mas smrdlat cele auto - me upadla ruka malem po par kouscich takze jsem to zavrhl Editováno: 14. Květen 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczek Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 To mas pravdu, jak se namoci, tak je to vaha , ale nejsem zadna slecinka a tak jsem to zmaknul Asi budu mit pracky jak Pepek Namornik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 (editace) Na ruční mytí používejte šampón s voskem a žínku. Taky Vám mohu doporučit občas nanést polituru na lak. Je to tvrdý vosk, který lak chrání.To jsou slova odborníka na slovo vzatého pana Roberta Csolleho, který mi minulý týden provedl renovaci laku. Co je to za odborníka, když neví, že v látkové struktuře "žínky" se špína drží mnohem více než v přírodní houbě, která mimo jiné nasákne mnohem více vody a tím se z ní nečistoty rychleji vyplavují???? Nic proti názoru pana Roberta Csolleho, ale já zůstávám u houby. Mj. snad všichni velcí výrobci kosmetiky pro autolaky doporučují přírodní houby na mytí laku... Nechám se poučit, pokud mi někdo dokáže opak Žínku lze použít max. na ty detaily, ale na velký zablácený plochy laku je houba lepší právě pro velkou schopnost zadržovat vodu a odplavovat tím špínu pryč. Samo se musí pořád namáčet... Editováno: 16. Květen 2008, autor: ph007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Co je to za odborníka, když neví, že v látkové struktuře "žínky" se špína drží mnohem více než v přírodní houbě, která mimo jiné nasákne mnohem více vody a tím se z ní nečistoty rychleji vyplavují???? A odkud to víš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 16. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Co je to za odborníka, když neví, že v látkové struktuře "žínky" se špína drží mnohem více než v přírodní houbě, která mimo jiné nasákne mnohem více vody a tím se z ní nečistoty rychleji vyplavují????Nic proti názoru pana Roberta Csolleho, ale já zůstávám u houby. Mj. snad všichni velcí výrobci kosmetiky pro autolaky doporučují přírodní houby na mytí laku... Nechám se poučit, pokud mi někdo dokáže opak Žínku lze použít max. na ty detaily, ale na velký zablácený plochy laku je houba lepší právě pro velkou schopnost zadržovat vodu a odplavovat tím špínu pryč. Samo se musí pořád namáčet... ?????Žínku lze použít max. na ty detaily, ale na velký zablácený plochy laku je houba lepší právě pro velkou schopnost zadržovat vodu a odplavovat tím špínu pryč. Samo se musí pořád namáčet...???? co to tady čtu?Ty myješ ZABLÁCENÉ auto houbou?to jako děláš jak?Auto máš od bahna, namočíš houbu do kýble a myješ, jo? to rovnou připravuješ pro lakýrka, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.