Eugen Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Ahoj Nevíte někdo jakým stylem(druhem) písma je napsaný nápis ROOMSTER.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rfilip Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Teď jsem řešil Fabii, nechával jsem si udělat čepice. Nenašel jsem přesně to co jsem chtěl, tak jsem to jednoduše vyfotil uravil jalo úpravu fotografie a poslal firmě co mi dělala čepici. Myslím, že výsledek se povedl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Teď jsem řešil Fabii, nechával jsem si udělat čepice. Nenašel jsem přesně to co jsem chtěl, tak jsem to jednoduše vyfotil uravil jalo úpravu fotografie a poslal firmě co mi dělala čepici. Myslím, že výsledek se povedl. Moc pěkná čepice. Potřeboval bych oranžovou Dá se ještě opatřit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 (editace) Ahoj Nevíte někdo jakým stylem(druhem) písma je napsaný nápis ROOMSTER.Diky cece to presne nevim ,ale kdyz vydrzis do nedela, tk ti poslu v corelu napis roomster, ktery jsem tiskl na zvykacky Editováno: 11. Květen 2008, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 9. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 blacky.Jo to by bylo fajn díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 blacky.Jo to by bylo fajn díky tak sem to nasel sosni si to TADY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 2. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 (editace) tak jsem si nechal udělat samolepky na světla.Líbilo se mi to jak to má nový superb.Barvu auta mám stříbrnou tak jsem zvolil podobnou barvu,aby se to spolu nemlátilo.V jíné tmavší barvě by to bylo vidět mnohem líp Editováno: 2. Červen 2008, autor: Eugen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Je to naozaj zaujimave. Len tu striebornu fakt zle vidno... Keby bol cierna a vnoci zapnes svetlo, tak ju urcite nepriehladnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 2. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Jj v tý jiný barvě by to bylo vidět líp,ale nechtěl jsem tam dávat jinou když mám stříbrnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 a navic nevim jak by se na to tvarili policajti. . jinak je to pekny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 jj.souhlas je to pěkný v tmavší barvě by to asi bylo moc křiklavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 (editace) Taky jsem si to říkal, lípnout je na lampy v červený barvě, to by asi už neprošlo. Editováno: 2. Červen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 2. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 blacky:proto jsem volil světlou barvu a i se to hodí k autu.Je to sice na světlech,ale už mimo světelnou plochu.Mít třeba H4 světla tak by jsem to tam asi nedával.Nechal jsem si to udělat na autolepkách a tam mi nabídli z částí průsvitnou.Uvidíme až mě zastaví policajti co na to řeknou.Třeba si toho ani nevšímnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 (editace) Moc pěknýten nápis, jestli nějaké nálepky zbyly, přihlásil bych se pro ně, samozřejmě za menší odměnu. Blacky: Žvýkačky? naco žvýkačky roomster? Jakože když ti něco upane, abys to měl čím specializovaným přilepit? Jinou žvýkačkou, třeba Pedrem, by to nedrželo? :-D Editováno: 12. Červen 2008, autor: koblih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Moc pěknýten nápis, jestli nějaké nálepky zbyly, přihlásil bych se pro ně, samozřejmě za menší odměnu.Blacky: Žvýkačky? naco žvýkačky roomster? Jakože když ti něco upane, abys to měl čím specializovaným přilepit? Jinou žvýkačkou, třeba Pedrem, by to nedrželo? :-D ale prdlajz. proste plastova krabicka od orbitek. dat si do ni muzes cokoli. kondomy, koks., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny.46 Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 tak jsem si nechal udělat samolepky na světla.Líbilo se mi to jak to má nový superb.Barvu auta mám stříbrnou tak jsem zvolil podobnou barvu,aby se to spolu nemlátilo.V jíné tmavší barvě by to bylo vidět mnohem líp Je to super, moc dobrej napad, hlavne si myslim, ze v teto barve se to hodi na vsechny roomstriky , nenapadny a elegantni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 12. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 zdeny46:Díky za pochvalu :Prostě mě to štvalo,že to má nový superb a my jsme utřely nos tak jsem si to aspoň takto upravil.Ještě jsem přemýšlel nějaký nápis buď na zadní okno a nebo na boční dveře.něco jako je ten reflexní napis,ale ten by nebyl tolik nebyl vidět na stříbrný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 zdeny46:Díky za pochvalu :Prostě mě to štvalo,že to má nový superb a my jsme utřely nos tak jsem si to aspoň takto upravil.Ještě jsem přemýšlel nějaký nápis buď na zadní okno a nebo na boční dveře.něco jako je ten reflexní napis,ale ten by nebyl tolik nebyl vidět na stříbrný a RC nalepku mas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 13. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 blacky:jestli myslíš tu na spz tak o tu jsem si napsal(teď už nevim komu) a neodpověděl mi a taky navíc nejsem v RC.Už dlouho tam je,že se nepřijímají nový členové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Eugen> mám jednu nevyřízenou objednávku. Pokud jsi z Liberce, tak nálepky už mám doma, jen je nějak doručit na poštu. jinak nápis Fabia a Roomster vychází z fontu Serpentine, ale neodpovídá zcela, je graficky upraven, takže se nedá přímo použít. musíte si pohrát s křivkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 blacky:jestli myslíš tu na spz tak o tu jsem si napsal(teď už nevim komu) a neodpověděl mi a taky navíc nejsem v RC.Už dlouho tam je,že se nepřijímají nový členové on je ales nejak dlouhodobe mimo. Nevim jak ten Web ma udelanej, ze by nekomu dal pristup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 blacky> aleš má zkoušky, ale pracuje na nové verzi webu, kde už se budou moci členové samoeditovat. samozřejmě hledá i někoho kdo umí web a třeba by mu s tím pomohl. já na to čas bohužel nemám. club ale úplně zahodit nechce. říkal že po prázdninách už by mohla být nová verze online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 blacky> aleš má zkoušky, ale pracuje na nové verzi webu, kde už se budou moci členové samoeditovat. samozřejmě hledá i někoho kdo umí web a třeba by mu s tím pomohl. já na to čas bohužel nemám. club ale úplně zahodit nechce. říkal že po prázdninách už by mohla být nová verze online aah., ok prima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 SIce asi pozdě, ale snad to pomůže někomu jinému - tady máte ten originální Škodovácký font: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Mohol by si sem dať ten font ? lebo z obrazku netušim ako spravim font... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.