Publikováno Květen 9, 200817 r Ahoj, vzhledem k porouchanému servu (teče olej) bych potřeboval vypnout dočasně servo. Už mi radili, že je to některá z pojistek na baterce. Bohužel nevím jaká, naše jsem tady ve foru schéma pojistek v boxu na baterce, ale můj u Octavia I 1.9 Tdi mr 1997 vypadá jinak a pozice 3 není vůbec obsazená.... jde tedy servo vypnout i u mr 97 nějakou pojistkou a kdyžtak jakou? Schéma níže je pro 99 a u 97 to vypadá jinak!! - nemáte někdo obrázek pro mr 97? Díky moc, Jirka
Květen 9, 200817 r Ahoj,vzhledem k porouchanému servu (teče olej) bych potřeboval vypnout dočasně servo. Už mi radili, že je to některá z pojistek na baterce. Bohužel nevím jaká, naše jsem tady ve foru schéma pojistek v boxu na baterce, ale můj u Octavia I 1.9 Tdi mr 1997 vypadá jinak a pozice 3 není vůbec obsazená.... jde tedy servo vypnout i u mr 97 nějakou pojistkou a kdyžtak jakou? Schéma níže je pro 99 a u 97 to vypadá jinak!! - nemáte někdo obrázek pro mr 97? Díky moc, Jirka Vypnout servo?To není fabia která má elektrohydraulický posilovač-tam stačí vyndat pojistku a je to.Tady je to honěný řemenem jedině jak ho vypneš tak že nebudeš startovat
Květen 9, 200817 r Ti odešli serva na dvou autech na jednout? Jsem koukal, že tohle řešíš i na Fabii. Na oktě to ale nevypneš, jedinej způsob jak to vypnout je sundat drážkovanej řemen co pohání altík, servo a klimu. Potom by možná šlo koupit kratší řemen a znova to propojit bez toho serva. Ale myslím si, že bude jednoduší to opravit.
Květen 9, 200817 r Autor Ti odešli serva na dvou autech na jednout? Jsem koukal, že tohle řešíš i na Fabii. Na oktě to ale nevypneš, jedinej způsob jak to vypnout je sundat drážkovanej řemen co pohání altík, servo a klimu. Potom by možná šlo koupit kratší řemen a znova to propojit bez toho serva. Ale myslím si, že bude jednoduší to opravit. Ne, ne, popletl jsem to s tou fabií a neuměl jsem forum zrušit ani přesunout a potřeboval znát odpověď... opravovat budu, ale ne ted o víkendu a musím jezdit a pokud to nekde vytece najednou uplne a bude z toho prutokac asi se pak nehnu a to bych nerad, proto jsem hledal havarijní řešení.... zřejmě neexistuje. Děkuji však mnohokrát za reakce!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.