lars Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Mám 1,2htp/2003. Je možné bez výmeny predného nárazníka vameniť iba tie mriežky, a hlavne tú prostrednú. Nomentálne tam mám podla tohto obrázku tú v krúžku a chcel by som tam dať tu čo je v zobrazení hneď nad ňou. Díki. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Ano sadne to tam bez vymeny narazniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 12. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 kolko cca stoja tie mriežky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Lars: Cena je zhodná, je to 448 Sk. Skús ale pozrieť na vrakáči, nie som si istý, či sa tá "12A" ešte dodáva. Niekedy v roku 2003 totiž došlo k jej nahradeniu mriežkou "12B" pre všetky motory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 12. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 ďakujem za odpoveď. Mám tam teraz 12B, ale lepšie by to vyzeralo s 12A. Prečo tam začali dávať 12A, lacnejšia výroba, alebo lepšie pre auto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Ťažká otázka... Prišlo k unifikácii dielov, spočatku to bolo rozdelené kvôli motorom. Keď je jeden typ pre všetky verzie, tak vedia stlačiť cenu nižšie, než keby robili 2 rôzne typy. Pretože určite sa dá zjednať lepšia cena pri odbere 1mil ks, ako pri odbere 350tisíc ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 12. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 To je pravda, no ale nie je ten 12A krajší, lepšie pasuje k maske na kapote. Ak vymením iba ten stredný, krajné nemusím ? Nemyslím tie kde idú hmlovky, ale tie hneď vedla stredového. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Pasuje to úplně stejně,nemusíš se bát,že budou kratší.Ale pokud budeš měnit středovou mřížku,bude lepší když vyměníš i ty krajní,vypadá to daleko líp.Taky jsem je měnil a vypadá to hned krásněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 ďakujem za odpoveď. Mám tam teraz 12B, ale lepšie by to vyzeralo s 12A. Prečo tam začali dávať 12A, lacnejšia výroba, alebo lepšie pre auto ? Komplet mriezky s "12A" mam. Ak chces ozvi sa na SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.