Publikováno Květen 12, 200817 r Mám 1,2htp/2003. Je možné bez výmeny predného nárazníka vameniť iba tie mriežky, a hlavne tú prostrednú. Nomentálne tam mám podla tohto obrázku tú v krúžku a chcel by som tam dať tu čo je v zobrazení hneď nad ňou. Díki.
Květen 12, 200817 r Lars: Cena je zhodná, je to 448 Sk. Skús ale pozrieť na vrakáči, nie som si istý, či sa tá "12A" ešte dodáva. Niekedy v roku 2003 totiž došlo k jej nahradeniu mriežkou "12B" pre všetky motory.
Květen 12, 200817 r Autor ďakujem za odpoveď. Mám tam teraz 12B, ale lepšie by to vyzeralo s 12A. Prečo tam začali dávať 12A, lacnejšia výroba, alebo lepšie pre auto ?
Květen 12, 200817 r Ťažká otázka... Prišlo k unifikácii dielov, spočatku to bolo rozdelené kvôli motorom. Keď je jeden typ pre všetky verzie, tak vedia stlačiť cenu nižšie, než keby robili 2 rôzne typy. Pretože určite sa dá zjednať lepšia cena pri odbere 1mil ks, ako pri odbere 350tisíc ks
Květen 12, 200817 r Autor To je pravda, no ale nie je ten 12A krajší, lepšie pasuje k maske na kapote. Ak vymením iba ten stredný, krajné nemusím ? Nemyslím tie kde idú hmlovky, ale tie hneď vedla stredového.
Květen 13, 200817 r Pasuje to úplně stejně,nemusíš se bát,že budou kratší.Ale pokud budeš měnit středovou mřížku,bude lepší když vyměníš i ty krajní,vypadá to daleko líp.Taky jsem je měnil a vypadá to hned krásněji
Květen 13, 200817 r ďakujem za odpoveď. Mám tam teraz 12B, ale lepšie by to vyzeralo s 12A. Prečo tam začali dávať 12A, lacnejšia výroba, alebo lepšie pre auto ? Komplet mriezky s "12A" mam. Ak chces ozvi sa na SZ
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.