servicemannnn Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 (editace) nasel jsem popis zde jinde na foru. Editováno: 13. Květen 2008, autor: servicemannnn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 nie je niekde rozpojena privodna hadicka alebo upchata ta triska ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AIBAF Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 nie je niekde rozpojena privodna hadicka alebo upchata ta triska ? Muže byt rozpojena hadička u moturku v narazniku nebo u řidicí jednotky měl sem podobnou zavadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubic Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Taky mi nešel. Odkryl jsem LP podběh a byla vypadlá hadička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzitos Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Taky mi nejde zadni ostrikovač a zatím mě to ani neštvalo natolik, abych to začal řešit, ale když jsem objevil toto téma, tak bych pridal dotaz: Pokud je vypadnutá hadička za LP podběhem, jak píšete výše a motorek bzučí, bude to tam někde kapat na zem, že? Ten motorek je připojen přímo k nádobce nebo se může stát, že běžící motorek kapalinu vůbec nenasaje? (v nádržce voda je ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.