mtham Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 ahoj mam octavku tdi 66kw a po nastartovani zacne blikat zhaveni a startovat to de dobre i zhavici svicky jsou nove diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 ahoj mam octavku tdi 66kw a po nastartovani zacne blikat zhaveni a startovat to de dobre i zhavici svicky jsou nove diky za rady Nemá to s žhavením ani motorem nic společného.Koukni na brzdový spínač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Nemá to s žhavením ani motorem nic společného.Koukni na brzdový spínač Jaké má spojení brzdový spínač a kontrolka žhavení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtham Vloženo 14. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 jako brzdovy spinac pod pedalama jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 jako brzdovy spinac pod pedalama jo Jo brzdový spínač u pedálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Jaké má spojení brzdový spínač a kontrolka žhavení? Asi jako že u benzínu svítí EPC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 ahoj mam octavku tdi 66kw a po nastartovani zacne blikat zhaveni a startovat to de dobre i zhavici svicky jsou nove diky za rady No pokud ti to není jasné tak si zkontroluj jestli ti svítí brzdová světla. Je to tím spínašem pod pedálem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Havlík Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Dobrý den. Asi se brzo pověsím, protože už fakt nemám sílu. Š. oct. 1,9 TDI, r.v. 2001, rozbliká se kontrolka žhavení - na VAG hlásí porucha snímače teploty paliva a horní a dolní mez něčeho, už nevím čeho. Prostě že čerpadlo je KO. Dám jiné čerpadlo, jezdí to 50 km a znova!!! Úplně to samé. Jelikož si nejsem jistý, že to čerpadlo bylo OK, tak dám další, už třetí, o kterém vím, že makalo, jezdím 205 km a to samé - včera jsme to přitáhli od německých hranic!!! Rozbliká se kontrolka žhavení, od té doby to ujede cca 3 km a konec!! Jsem zoufalý, za pomoc vedoucí k odstranění závady nabízím půl království! Moc díky. PS: Měl jsem dvě čerpadla, která mi hlásila v mém autě tu chybu, připojil jsem je konektorem do jiného auta a VAG hlásí tu samou chybu, jako v mém autě, zkusil jsem to třetí, a bylo v pořádku. Dal jsem ho do svého a ujelo to těch 205 km. Už nemám další čerpadla, ani peníze a nervy a chce se mi z toho zvracet. Prosím zoufale o pomoc. Dík. milan.nepolisy@seznam.cz, 606 662 152 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GOLD Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 ahoj mam octavku tdi 66kw a po nastartovani zacne blikat zhaveni a startovat to de dobre i zhavici svicky jsou nove diky za rady Mě stačilo vyčistit drát v nádobce na vodu (snímač na chladící kapalinu),blikající kontrolka žhavení signalizuje tři věci,tuším že ten spínač na brzdy,tu kapalinu a pak něco na motoru:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos32 Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Ak ti blika kontrolka zhavica, mas zaneseny brzdovy spinac. Skus ci ti svietia brzdove, ak nie, je to tutovka brzdovy spinac. Vymontuj ho, rozober a vycisti. Na kontakty strekni nejaky sprej na to urceny a spinac daj naspat. Ak brzdove svetla svietia, podario sa a kontrolka uz neblika. Ak nesvietia, spinac je na p..cu a kup novy, stoji cca 150 korun. Mal som ten isty problem, a ked som na kontakty strekol sprej, prestalo to. Sice kontrolka zhavica neblikala vkuse, niekedy prestala, podla toho ako asi hrkalo s autom. Vsetko to robili tie kontakty v brzdovom spinaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Dobrý den. Asi se brzo pověsím, protože už fakt nemám sílu. Š. oct. 1,9 TDI, r.v. 2001, rozbliká se kontrolka žhavení - na VAG hlásí porucha snímače teploty paliva a horní a dolní mez něčeho, už nevím čeho. Prostě že čerpadlo je KO. Dám jiné čerpadlo, jezdí to 50 km a znova!!! Úplně to samé. Jelikož si nejsem jistý, že to čerpadlo bylo OK, tak dám další, už třetí, o kterém vím, že makalo, jezdím 205 km a to samé - včera jsme to přitáhli od německých hranic!!! Rozbliká se kontrolka žhavení, od té doby to ujede cca 3 km a konec!! Jsem zoufalý, za pomoc vedoucí k odstranění závady nabízím půl království! Moc díky. PS: Měl jsem dvě čerpadla, která mi hlásila v mém autě tu chybu, připojil jsem je konektorem do jiného auta a VAG hlásí tu samou chybu, jako v mém autě, zkusil jsem to třetí, a bylo v pořádku. Dal jsem ho do svého a ujelo to těch 205 km. Už nemám další čerpadla, ani peníze a nervy a chce se mi z toho zvracet. Prosím zoufale o pomoc. Dík. milan.nepolisy@seznam.cz, 606 662 152 a co ukazuje kanal 7 na studenem aute??? Nehrabal se nekdo v softweru??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spici Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 použij HLEDÁNÍ protože toho je tu o "po nastartovani zacne blikat zhaveni - diky za rady" moc a moc...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.