lukas cervenka Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Mohl by jste my prosím nekdo popsat jak vyměnit prachovku pístu zadního brzdového třmenu. Moc bych vám byl vděčný.Musí se odvdušnovat brzdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Odvzdušňovat budeš muset. Musíš pístek vyšroubovat ze třmenu ven, jinak tu prachovku nevymměníš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Abych se přiznal na octavii jsem prachovku neměnil, ale myslím , že pro výměnu prachovky nemusí váleček ven a tím ani brzdová kapalina. Pokud by se měnil těsnicí kroužek uvnitř třmenu tak potom samozřejmě ano, ale prachovka je vně tak snad ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Dělal jsem to před asi 3 týdny a fakt ten váleček musí pepo007 ven. Byl jsem taky naštvanej, jelikož jsem čekal, že to bude klasika jen nasazené nahoře, ale ta prachovka má zobáček, který je zevnitř třmenu pěkně zakleslej a právě to zajišťuje ten pístek a bez vyndání pístku tam novou nedáš. Stará prachovka ven půjde, to jo, ale nová tam dát nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Dělal jsem to před asi 3 týdny a fakt ten váleček musí pepo007 ven. Byl jsem taky naštvanej, jelikož jsem čekal, že to bude klasika jen nasazené nahoře, ale ta prachovka má zobáček, který je zevnitř třmenu pěkně zakleslej a právě to zajišťuje ten pístek a bez vyndání pístku tam novou nedáš. Stará prachovka ven půjde, to jo, ale nová tam dát nejde. Ok , když s tím máš osobní zkušenost. Psal jsem, že na O1 jsem to nedělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Doma mám možná fotku, se podívám a když tak jí sem hodím. Taky jsem myslel, že to bude práce na půl hodinky a nebudu muset ten pístek vyndavat. Pak jsem jenom hodinu se snažil tam dát tu prachovku bez vyndaného pístku, ale výsledek žádnej. Takže jsem to komplet rozhodil a pak odvzdušňoval. A musím říct, že ani s tím vyndaním pístek to tam nešlo nějak moc dobře. Pro lukas cervenka, hlavně si zjisti, jestli tam máš pístek 38 mm nebo 41 mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Moc to tam tedy vidět není, ale když jsem ty fotky slíbil. Prachovka je v tom třmenu uchycena zevnitř. Tady je trochu vidět ta drážka v tom třmenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 mam dotaz kdyz jedu treba 140 prudce seslapnu brzdu treba jak dnes tak zadky dost dobrzduji dojel sem dom a zadni brzy uplne kourili co s tim stalo se mi to asi uz 2krat,a pri normalni jizde kdyz moc nebrzdim tak sou taky dost zahraty dik za pripadne rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.