Publikováno Květen 16, 200817 r Dneska sem si byl nechat dodělat fólie na předek u Sysla v Třebíči. No a jak tam tak zevlím, tak dojel chlápek s OII scout, že by chtěl udělat muziku. Neměl představu, co chce a tak si nechal poradit. No a na konec vymysleli, že nechají původní výškáče a místo středobasů dají dvoupásmový alpiny a do kufru kostku a vytlumí to takovým tím trojúhelníčkovitým molitanem. No škoda, že sem tam nebyl až do konce. Docela rád bych si to poslechl. A to tam původně chtěli dát komponenty Magnat clasic. No takže jestli chcete aby vám to pořádně hrálo, tak jedině tam...
Květen 16, 200817 r No jo tak to myslel ironicky. A je fakt že komponentní repro + origo výška to bude pištět jako kráva
Květen 16, 200817 r No jo tak to myslel ironicky. A je fakt že komponentní repro + origo výška to bude pištět jako kráva Kdyz mas dobry radio, tak to nastavis, ze to nebude tak hrozne
Květen 16, 200817 r a co třeba rozpočet, jinak je tohle téma naprosto mimo. kolikrát jsem viděl, že lidi dají na hudbu 10 tisíc a chtějí zázrak
Květen 16, 200817 r Autor a co třeba rozpočet, jinak je tohle téma naprosto mimo. kolikrát jsem viděl, že lidi dají na hudbu 10 tisíc a chtějí zázrak no sysel říkal, že ho to vyjde na stejno, jestli tam dají Magnaty nebo tohle...
Květen 16, 200817 r jak Sysel dělá muziku to nevím.Naposledy jsem u něj kupoval CBíčko asi před osmi lety a to funguje k plné spokojenosti dodnes
Květen 17, 200817 r Autor jak Sysel dělá muziku to nevím.Naposledy jsem u něj kupoval CBíčko asi před osmi lety a to funguje k plné spokojenosti dodnes Tak my od něj máme navigaci, já rádio obojí spokojenost. Fólie dělá výborně, ale tenhle výmysl mě dostal...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.