Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Vím že se tu o výměně brzdových destiček už psalo, něco jsem už četl, ale chci se zeptat než se do toho pustím,

nevíte někdo jaké jsou ty šrouby co drží třmen ?

Někde jsem četl že snad imbus 7 a někdo psal že nějaký torx ? Imbus znám,ale musím se přiznat že vůbec nevím jak ten torx vypadá a jestli ho tam mám, tak co je to za rozměr ?

Mám 1.9 TDI, kombi, r.v. 10/2000.Je to už facelift.

Na co bych si měl dát pozor ?

U Felicie (moje předešlé auto) jsem to už dělal a naprosto bez problému, ale Oktávku mám měsíc a půl tak ještě nevím.

Koupil jsem si destičky Ferodo (Praha,Krč,za 750,-kč).

Děkuji za každou radu.

Vloženo
Vím že se tu o výměně brzdových destiček už psalo, něco jsem už četl, ale chci se zeptat než se do toho pustím,

nevíte někdo jaké jsou ty šrouby co drží třmen ?

Někde jsem četl že snad imbus 7 a někdo psal že nějaký torx ? Imbus znám,ale musím se přiznat že vůbec nevím jak ten torx vypadá a jestli ho tam mám, tak co je to za rozměr ?

Mám 1.9 TDI, kombi, r.v. 10/2000.Je to už facelift.

Na co bych si měl dát pozor ?

U Felicie (moje předešlé auto) jsem to už dělal a naprosto bez problému, ale Oktávku mám měsíc a půl tak ještě nevím.

Koupil jsem si destičky Ferodo (Praha,Krč,za 750,-kč).

Děkuji za každou radu.

Já tam měl(pokud si dobře pamatuji) u r.v. 1997 imbus 7. Ale pozor, je to dost neobvyklý rozměr a v běžných sadách imbusů nebývá. Dalo mně víc práce sehnat ten správný imbus, než pak samotná výměna destiček (ta je jednoduchá).

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...