Seben Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 (editace) Zdravím, Mám otázku. Potřebuji vyměnit lambda sondu. Nevíte jaký typ se dával do škoda octavia 1998, hatchback, benzín 1,6/55Kw? VAG ukazuje chybu 525 Lambda sonda před Katalizátorem. chci se zeptat má někdo zkušenosti s touto značkou dílu jestli vydrží na netu je za hezkou cenu cca za 1000,- když se podivám do vyhledávace tak sondy od stejne značky stoji cca 3-4tis.Jestli má někdo zkušenosti tak pište.Jak dlouho vydrží cca.diky. Editováno: 19. Květen 2008, autor: Seben Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Já sem koupil origoš bosch za 1500,- Jinak s touhle zkušenost nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Zkus www.mevek.cz, měl je tam do 1000 Kč, ale teď už nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seben Vloženo 20. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 (editace) Přímo ve škodovce mě řekli že sou 3 druhy sond na OI a že potřebujou číslo karoserie k přesnému zjištění typu sondy. A cena 4 356,-což fakt nechci dávat za sondu když auto do roka prodám.ideal by bylo kolem 2000tis. to karel.lpg: máš stímhle prodejcem zkušenosti osobní?Napsal jsem mu snad odpoví Editováno: 21. Květen 2008, autor: Seben Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Co jsem bral od něj věci/sondy, filtry,nějaké díly/ a vše v pohodě,ceny dobré, kvalita jak od ostatních prodejců... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.