Publikováno Květen 18, 200817 r Ahoj lidicky, asi bude muj dotaz znit trochu primitivne mezi vsemi temi odbornymi tematy, ale rad bych vedel: Jake je umisteni ridici jednotky Komfort systemu (Skoda Ocatavia I, r.v. 97, jednotka 3B0 359 799 S) Nekteri rikaji, ze je nekde pod tapecem, u podlahy, pod sedadlem ridice a nekteri zase, ze je pod palubkou, pod a-ckovym sloupem v urovni nohou.. Prosim o radu.. Nerad bych zbytecne kuchal pulku auta.. Pradem dik..
Květen 18, 200817 r Vis kolikrat to tu bylo? Co treba trochu projit forum, nejjednodusi je se zaregistrovat a hned plnit forum zbytecnejma dotazama, vid? Musis sundat plast nad pedalama, je na dvou sroubkach a pak ji uvidis na kovovym drzaku. Je na dvou sroubech.
Květen 18, 200817 r Autor Srry. Zaregistroval jsem se, trochu jsem si forum prochazel, ale nejak jsem to tu nikde nenasel.. Asi neumim hledat Kazdopadne dik moc za radu Upraveno Březen 11, 201114 r od Wojnar
Květen 22, 200817 r Ahoj lidicky,asi bude muj dotaz znit trochu primitivne mezi vsemi temi odbornymi tematy, ale rad bych vedel: Jake je umisteni ridici jednotky Komfort systemu (Skoda Ocatavia I, r.v. 97, jednotka 3B0 359 799 S) Nekteri rikaji, ze je nekde pod tapecem, u podlahy, pod sedadlem ridice a nekteri zase, ze je pod palubkou, pod a-ckovym sloupem v urovni nohou.. Prosim o radu.. Nerad bych zbytecne kuchal pulku auta.. Pradem dik.. Ja mel na oktavce 97 komfortku pod volantem, staci sundat tu mrizku nad pedalama a mel bys to videt
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.