Misha.d Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Ahoj lidicky, asi bude muj dotaz znit trochu primitivne mezi vsemi temi odbornymi tematy, ale rad bych vedel: Jake je umisteni ridici jednotky Komfort systemu (Skoda Ocatavia I, r.v. 97, jednotka 3B0 359 799 S) Nekteri rikaji, ze je nekde pod tapecem, u podlahy, pod sedadlem ridice a nekteri zase, ze je pod palubkou, pod a-ckovym sloupem v urovni nohou.. Prosim o radu.. Nerad bych zbytecne kuchal pulku auta.. Pradem dik.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Vis kolikrat to tu bylo? Co treba trochu projit forum, nejjednodusi je se zaregistrovat a hned plnit forum zbytecnejma dotazama, vid? Musis sundat plast nad pedalama, je na dvou sroubkach a pak ji uvidis na kovovym drzaku. Je na dvou sroubech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misha.d Vloženo 18. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 (editace) Srry. Zaregistroval jsem se, trochu jsem si forum prochazel, ale nejak jsem to tu nikde nenasel.. Asi neumim hledat Kazdopadne dik moc za radu Editováno: 11. Březen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Ahoj lidicky,asi bude muj dotaz znit trochu primitivne mezi vsemi temi odbornymi tematy, ale rad bych vedel: Jake je umisteni ridici jednotky Komfort systemu (Skoda Ocatavia I, r.v. 97, jednotka 3B0 359 799 S) Nekteri rikaji, ze je nekde pod tapecem, u podlahy, pod sedadlem ridice a nekteri zase, ze je pod palubkou, pod a-ckovym sloupem v urovni nohou.. Prosim o radu.. Nerad bych zbytecne kuchal pulku auta.. Pradem dik.. Ja mel na oktavce 97 komfortku pod volantem, staci sundat tu mrizku nad pedalama a mel bys to videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.