Havran Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Ahoj všichni. Potřeboval bych poradit. Mám Okinu 1,9 TDI 66 kW. Po vypnutí motoru bylo vždycky slyšet takové zaklapnutí jako by se uzavřela nějaká klapka. Teď to přestalo být slyšet a jenom to zlehounka cvakne. O tomto tématu jsem tady již kdysi četl, ale už to nemůžu najít. Poraďte prosím. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Je to cvaknutí vypínací klapky,která zavírá sání. Zkontroluj hadičky u podtlakovýho ovládání té klapky.Hlavně mezi ventilem a ovladačem.Mě to taky přestalo fungovat a měl sem jednu hadičku prodřenou od toho sacího potrubí,protože na něm ležela.Musí se po výměně zacvaknout do držáků.Ale důvodů může byt víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.