Pavel S Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Ahojte,mám problém ,při brzdění se mě třepe volant kotouče a brzd, desky mám rok staré od firmi ate.Byl jsem na převážení kol,a vše je OK. Čím to muže být?! Máte nějakou skušenost,prosím poradte.Muže to dělat nějaký čep? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Ahojte,mám problém ,při brzdění se mě třepe volant kotouče a brzd, desky mám rok staré od firmi ate.Byl jsem na převážení kol,a vše je OK.Čím to muže být?! Máte nějakou skušenost,prosím poradte.Muže to dělat nějaký čep? Koukni na složku Podvozek - komplet brzdy , je to tam napsáno, prý problém s uložením tlumičů! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 nebo taky staré nebo popraskané zadní silentbloky v ramenech. Taky mi to trošku vibrovalo při lehkým přibržďování,při razantním brždění nic ani při opakovaným prudším,kdy by se měli zvlnit ještě víc,pokud by byly zvlněné kotouče. Po výměně mnohem míň a tak už se chystám na uložení. Pokaždý to menusí být hned kotouče pokud to vibruje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 20. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Myslíš tím uložení silenbloku v ramenech ? Př. nápr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Myslíš tím uložení silenbloku v ramenech ? Př. nápr. Asi ano na www.skodaoctavia.cz budes mat foto navod na vymenu do tyzdna by to tam malo byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Myslíš tím uložení silenbloku v ramenech ? Př. nápr. jj,ty zadní kulatý,rovnou s tim vyměnit i ty přední když už to máš dole,obojí jde dobře. Samozřejmě že kotouče můžeš mít zvlněný ale zadní silentblok to ještě víc umocňuje. Já už je chtěl taky měnit ale po přelisování nových sil.. se to natolik zklidnilo,že o výměně ani náhodou neuvažuju kort dyž sem auto koupil a nedavno před tim byly měněný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Asi ano na www.skodaoctavia.cz budes mat foto navod na vymenu do tyzdna by to tam malo byt Díky moc, těším se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosss Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Ahojte,mám problém ,při brzdění se mě třepe volant kotouče a brzd, desky mám rok staré od firmi ate.Byl jsem na převážení kol,a vše je OK.Čím to muže být?! Máte nějakou skušenost,prosím poradte.Muže to dělat nějaký čep? Jsou to zkroucene brzdove kotouce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILAN6 Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 hoj scela jiste brzdove kotouce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalino Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Ahojte,mám problém ,při brzdění se mě třepe volant kotouče a brzd, desky mám rok staré od firmi ate.Byl jsem na převážení kol,a vše je OK.Čím to muže být?! Máte nějakou skušenost,prosím poradte.Muže to dělat nějaký čep? mal som toto iste sprav si najprv geometriu ja som spravil a vymenil komplet brzdy musel som nie koli trepaniu a nerobi to uz a brzdy tam daj radsej original na tom nespor ja mam rs a mohol som tam dat aj ja nejake polske sracky a dal som tam FERRODO original skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 tak originál vlny bych tam nedal ani náhodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalino Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 tak originál vlny bych tam nedal ani náhodou mas pravdu tak si tam daj polske a uvidis co to robi ja mam na rs original a tie su audi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 hezký ale origoš kotouče se spolužákovo tátovi zvlnily jednou po 40 tis a po výměně na záruku po 10 tis až třetí pár držel. A to je tak klidnej pilot že turbo zasral po 80 tisících. Kámošovi od 60 tis. lehce vibrujou,nic hroznýho ale začaly těsně po záruce a to mají minimální opotřebební,jezdí hlavně dálky a couračky a nikdy nebrzdí na doraz jestli má RS Audi,tak audi dává ATE. Ty mi doporučoval i kámoš z Autoštangl,když sem měnil na předchozím autě. Tuším že škoda dává TRW ato je takový nemastný,neslaný ale samozřejmě neříkám špatný. Třeba tlumiče jsou lepší střed. Já bych osobně bych origo nedal ani náhodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.