Tomas_ek Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 To je taky dobře. Kdejakej tatar si parkuje kde chce. Těsně u přechodu, v křižovatce. A třeba tyky začnou MP hlídat vožralý poláky, mongoly a cikány co tu dělají po nocích bordel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Naštěstí tento návrh iniciovali senátoři, tak snad si nebudou srát do úst Hlavně ten od Ústín.L. , ten s tím knírkem, ten to bude tlačit proti měšťákům myslíš Kuberu (Teplice) nebo kterýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 IMHO měšťáci nikdy neměli měřit rychlost, myslím i tak je pro ně dostatek práce na "faly" (pokuty) ve městě. Hlavně s tím parkováním a naprostou ignorací všech dopravních značek by si mohli přivydělávat. Alespoň u nás by na tom vydělali víc než na té rychlosti ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 To je neuvěřitelné . Tato vláda a hlavně Langr udělal i něco dobrého. Rychlost má měřit pouze police. A tak je to správné. Já jsem se bál že dovolí ještě měřit soukromím firmám to by byl konec svobody. A nehorázná buzerace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Aha, tak jsem vládu přecenil. Nebyl to návrh vlády ale pouze jen jednoho člena ODS a pro bylo pouze 8 poslanců vládní strany . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 myslíš Kuberu (Teplice) nebo kterýho? jj to je von, Kubera, malej s knírkem, ale řve více jak amplión Já si nemohl na to jméno vzpomenout a byl jsem líný to na netu hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Já mám jen strach,a´t to ještě neobrátí.To víš,měšťáci a obce se budou cukat,že investovali statisíce do radaru a mají utrum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 a je to tu.Bylo to ve zprávách.Obce se bouří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 (editace) Jen ať se bouří.....poslanec Týc to řekl dobře...měří těsně za cedulí obce a kapsujou se akorát.... Editováno: 27. Červen 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Ještě se neradujte.Ještě to musi projit senátem.Ale jinak taky by se mi to líbilo kdyby jim to měření vzali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 No už aby to bylo, snad to projde - patřilo by měšťáky zrušit, jsou totálně k ničemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Kdyby se chovali jako státní policie, tak jim nikdo nic nebude zakazovat a nikomu by nevadili. Ale když si stoupnou 5m za ceduli obce do křoví a nastaví si tam 53km/h, tak se nemohou divit, že je lidi nesnáší. A státní policajt absolvuje bezmála dvouletou školu, kde se učí vše a včerejší popelář dostane hranatou čepici a buzeruje. Dnes jsem jel přes Jihlavu, Znojmo do Vídně. Státní měřila rychlost ve 3 vesnicích mezi Jihlavou a Znojmem. Ani jednou mne nestavili, dvakrát jsem jel asi něco okolo 45 a jednou jsem jel cca 56, ale v úseku kde nebyl nikdo nikde, ani dům, jen jedna odobočka a zastávka busu, za ní schovaná Octa s bradavicí, říkám si: hmm, tak mne mají no, jedu dál, tam 3 policajti a já sám hodil blinkr a zastavil a oni na mne: ještě jste v toleranci, jeďte Tak že jsem poděkoval a zmizel jako pára nad hrncem. Ti se jen smáli No a teď tady ve Vídni zapnu internet a čumím na tohle, prostě samá dobrá zpráva dnes A vvv votom to je Tak dávej pozor v Moravských Budějovicích tam jsou pevné radary. a mají toleranci 3km/h. A ještě tam jezdí červená octa s bradavicí a měří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Mor. Budějovice byly nedávno v TV, se tím chlubili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Tak dávej pozor v Moravských Budějovicích tam jsou pevné radary. a mají toleranci 3km/h. A ještě tam jezdí červená octa s bradavicí a měří Vím o nich, jsou to stacionární radary na sloupku cca 2m nad zemí po pravé straně směr Znojmo. Jen nevím, zda by náhodou neměla být někde cedule s oznámením, že se tam měří rychlost, když jsou to stacionáry, ale tohle fakt nevím? Ta červená O1 často měřívá rychlost v obci Horky(to je ten případ co jsem popisoval výše, kde jsem si myslel, že to je prde.i), je to kousek za Želetavou směrem na Znojmo (od Jihlavy pro ty kteří neví o které silnici píšeme). Ale nedávno jsem tam viděl modrého Favorita s bradavicí u výjezdu z Horek na Znojmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 JJ, na Znojmo se činí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Jinak teď byla na ČT1 celkem zajímavá debata s Jílkovou o situaci na českých silnicích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Vím o nich, jsou to stacionární radary na sloupku cca 2m nad zemí po pravé straně směr Znojmo. Jen nevím, zda by náhodou neměla být někde cedule s oznámením, že se tam měří rychlost, když jsou to stacionáry, ale tohle fakt nevím? Ta červená O1 často měřívá rychlost v obci Horky(to je ten případ co jsem popisoval výše, kde jsem si myslel, že to je prde.i), je to kousek za Želetavou směrem na Znojmo (od Jihlavy pro ty kteří neví o které silnici píšeme). Ale nedávno jsem tam viděl modrého Favorita s bradavicí u výjezdu z Horek na Znojmo Ještě na křižovtce kasárna z želetavy na Jihlavu stávají s červenou octávkou schovaný za bilbordem a měří tu 70 co tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Jj,nejlepší zpráva včerejšího dne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Vadí mi akorát ty vyhozený prachy z našich daní za tu techniku... Doufám, že vymyslí co s ní, aby se na ni někde neprášilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Idealne prodat do ciziny ... nekam hodne daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Tak Vám zas budou kontrolovat parkování,lékárničky, budete platit za kdejakou nálepku na autě apod. Městská kasa se nějakým způsobem naplnit musí. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 To dělaj stejně...takže nic nového.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Mor. Budějovice byly nedávno v TV, se tím chlubili... Jo taky jsem tam jel. Parchanti zatracení. Ten poslední radar na konci města směr Znojmo to je vyloženě na "výdělek" 15m před cedulí konec obce. Krásnej rovnej přehlednej úsek, žádné chodníky, zástavba daleko. Až uvidím Bařinku, tak mu dlužím facku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Idealne prodat do ciziny ... nekam hodne daleko Jestli tohle schvalej, tak tu techniku budou cpat statni policii, kdo jinej by mel vyuziti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 No už bylo na čase .. Teď se konečně můžou plně věnovat sběru psích hoven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.