Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

To je taky dobře. Kdejakej tatar si parkuje kde chce. Těsně u přechodu, v křižovatce. A třeba tyky začnou MP hlídat vožralý poláky, mongoly a cikány co tu dělají po nocích bordel.

Vloženo
Naštěstí tento návrh iniciovali senátoři, tak snad si nebudou srát do úst ;)

Hlavně ten od Ústín.L. , ten s tím knírkem, ten to bude tlačit proti měšťákům

myslíš Kuberu (Teplice) nebo kterýho? :help:

Vloženo

IMHO měšťáci nikdy neměli měřit rychlost, myslím i tak je pro ně dostatek práce na "faly" (pokuty) ve městě. Hlavně s tím parkováním a naprostou ignorací všech dopravních značek by si mohli přivydělávat. Alespoň u nás by na tom vydělali víc než na té rychlosti ...

Vloženo

To je neuvěřitelné :kuk: . Tato vláda a hlavně Langr udělal i něco dobrého.

Rychlost má měřit pouze police. A tak je to správné.

Já jsem se bál že dovolí ještě měřit soukromím firmám to by byl konec svobody. A nehorázná buzerace.

Vloženo
myslíš Kuberu (Teplice) nebo kterýho? :help:

jj to je von, Kubera, malej s knírkem, ale řve více jak amplión :palec2:

Já si nemohl na to jméno vzpomenout a byl jsem líný to na netu hledat :feve:

Vloženo
Kdyby se chovali jako státní policie, tak jim nikdo nic nebude zakazovat a nikomu by nevadili. Ale když si stoupnou 5m za ceduli obce do křoví a nastaví si tam 53km/h, tak se nemohou divit, že je lidi nesnáší. A státní policajt absolvuje bezmála dvouletou školu, kde se učí vše a včerejší popelář dostane hranatou čepici a buzeruje.

Dnes jsem jel přes Jihlavu, Znojmo do Vídně. Státní měřila rychlost ve 3 vesnicích mezi Jihlavou a Znojmem. Ani jednou mne nestavili, dvakrát jsem jel asi něco okolo 45 a jednou jsem jel cca 56, ale v úseku kde nebyl nikdo nikde, ani dům, jen jedna odobočka a zastávka busu, za ní schovaná Octa s bradavicí, říkám si: hmm, tak mne mají no, jedu dál, tam 3 policajti a já sám hodil blinkr a zastavil a oni na mne: ještě jste v toleranci, jeďte :o Tak že jsem poděkoval a zmizel jako pára nad hrncem. Ti se jen smáli :)

No a teď tady ve Vídni zapnu internet a čumím na tohle, prostě samá dobrá zpráva dnes :palec2:

A vvv votom to je ;)

Tak dávej pozor v Moravských Budějovicích tam jsou pevné radary. a mají toleranci 3km/h. A ještě tam jezdí červená octa s bradavicí a měří

Vloženo
Tak dávej pozor v Moravských Budějovicích tam jsou pevné radary. a mají toleranci 3km/h. A ještě tam jezdí červená octa s bradavicí a měří

Vím o nich, jsou to stacionární radary na sloupku cca 2m nad zemí po pravé straně směr Znojmo. Jen nevím, zda by náhodou neměla být někde cedule s oznámením, že se tam měří rychlost, když jsou to stacionáry, ale tohle fakt nevím? :feve:

Ta červená O1 často měřívá rychlost v obci Horky(to je ten případ co jsem popisoval výše, kde jsem si myslel, že to je prde.i), je to kousek za Želetavou směrem na Znojmo (od Jihlavy pro ty kteří neví o které silnici píšeme). Ale nedávno jsem tam viděl modrého Favorita s bradavicí u výjezdu z Horek na Znojmo

Vloženo
Vím o nich, jsou to stacionární radary na sloupku cca 2m nad zemí po pravé straně směr Znojmo. Jen nevím, zda by náhodou neměla být někde cedule s oznámením, že se tam měří rychlost, když jsou to stacionáry, ale tohle fakt nevím? :feve:

Ta červená O1 často měřívá rychlost v obci Horky(to je ten případ co jsem popisoval výše, kde jsem si myslel, že to je prde.i), je to kousek za Želetavou směrem na Znojmo (od Jihlavy pro ty kteří neví o které silnici píšeme). Ale nedávno jsem tam viděl modrého Favorita s bradavicí u výjezdu z Horek na Znojmo

Ještě na křižovtce kasárna z želetavy na Jihlavu stávají s červenou octávkou schovaný za bilbordem a měří tu 70 co tam je

Vloženo

Tak Vám zas budou kontrolovat parkování,lékárničky, budete platit za kdejakou nálepku na autě apod. Městská kasa se nějakým způsobem naplnit musí. Honza

Vloženo
Mor. Budějovice byly nedávno v TV, se tím chlubili...

Jo taky jsem tam jel. Parchanti zatracení. Ten poslední radar na konci města směr Znojmo to je vyloženě na "výdělek" 15m před cedulí konec obce. Krásnej rovnej přehlednej úsek, žádné chodníky, zástavba daleko. Až uvidím Bařinku, tak mu dlužím facku...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...