Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím odborníky,mám problám s F 1.9SDI.Převážne při studeném motoru se auto při rozjezdu nějak divě chová(zvuk a možná i kapet třepe).Zvuk to má jako kdyby to jelo třeba na 3 válce :A dělá to třeba když se rozjedu na 1 rychlost tak něž překročím zhruba 2000 otáček tak to přestane dám 2 rychlost a mám nízké otáčky (třeba kolem 1200-1500)tak to má zas divní zvuk i vybrace.Jek přidám plyn a překročím zas tu hranici otáček tak už zas v pohode.Napichnul jsem to na vag a nic tam není.Nevím co stím a nikde jsem nic podobného nenašel. :help:

• 1 rok později...

čau tady Jaryn jestli jsi tu závadu odstranils tak mi prosím napiš čím to bylo dělá mi to sami předem dík

• 3 měsíce později...

Hoši taky mi to dělá a nevím čím to je :help:

tož musí se vypálit saze to dá rozum

• 3 týdny později...
  • 3 týdny později...

Všichni máme najeto přes 100tis že? je to čerpadlem,které dává již malou volnoběžnou dávku a proto ten motor jakoby pohupuje:Neopravitelný normálním servisem a ani to nelze upravit jednotkou.Bohužel jedině výměna čerpadla.Ale já má 210tis,km a v poho.

Tak já si myslím že by to nemělo ničemu vadit??? že s tím směle můžeme jezdit dál...

:skoda:

• 3 měsíce později...

Nevím jestli to je ještě aktuální, ale mě přesně tohle dělal rozpadlý a hlavně přicpaný katalyzátor. Dělalo to pouze při otevřeném ERG ventilu, který stačilo odpojit. Ale po jeho vyčištění a výměně katalyzátoru jede auto jako ďábel.

mi to děla taky,ale jen občas, sice mi to vadi,ale neřešim to!!!!SDI

• 1 měsíc později...

měl jsem to u čerpadlaře a ten seřidil trysky a řikal že jestli to bude dělat dal tak se bude muset vymontovat čerpadlo a děla to tale.

• 1 měsíc později...

mam nove čerpadlo po celkove opravě a děla to pořad tak si myslim že čerpadlem to asi neni?????

Upraveno od zdenek1712

• 10 měsíců později...

čau tady Jaryn jestli jsi tu závadu odstranils tak mi prosím napiš čím to bylo dělá mi to sami předem dík

chtěl bych se zeptat přišel ste na to co tomu je dělám mi to to samé děkuji

• 3 měsíce později...

mě taky :-D vykuchanej KAT, zaslepený EGR, někdo říká, že to dělá škrtící klapka.....no teď budu dělat kroužkdy, tak kdyžtak dám vědět, jestli to dělá nadále. ;-)

• 6 měsíců později...

dal jsem novy oreginal škoda vzduchovy filtr a vypada to že to přestalo???předtim jsem tam měl nějaky činsky nevim jak se jmenujou KIKA nebo VIKA nevim

• 5 měsíců později...

mě se záhada vyřešila..... jak tu psal jistý pán, najít si nějakej krásně dlouhej kopeček a dát tomu co zabrat.... na 3RS jsem jel 110 asi 4500 ot..... teď jsem zkoušel jet po rovince a auto krásně vrní... zkuste to

• 4 roky později...

ještě doplním, že jsem odpojil čidlo na spojce a je to tuty a jede to líp po plynu... zkuste a uvidíte.

• 4 roky později...
má někdo řešení problému

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.