Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím odborníky,mám problám s F 1.9SDI.Převážne při studeném motoru se auto při rozjezdu nějak divě chová(zvuk a možná i kapet třepe).Zvuk to má jako kdyby to jelo třeba na 3 válce :A dělá to třeba když se rozjedu na 1 rychlost tak něž překročím zhruba 2000 otáček tak to přestane dám 2 rychlost a mám nízké otáčky (třeba kolem 1200-1500)tak to má zas divní zvuk i vybrace.Jek přidám plyn a překročím zas tu hranici otáček tak už zas v pohode.Napichnul jsem to na vag a nic tam není.Nevím co stím a nikde jsem nic podobného nenašel. :help:

• o 1 rok později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Všichni máme najeto přes 100tis že? je to čerpadlem,které dává již malou volnoběžnou dávku a proto ten motor jakoby pohupuje:Neopravitelný normálním servisem a ani to nelze upravit jednotkou.Bohužel jedině výměna čerpadla.Ale já má 210tis,km a v poho.

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Nevím jestli to je ještě aktuální, ale mě přesně tohle dělal rozpadlý a hlavně přicpaný katalyzátor. Dělalo to pouze při otevřeném ERG ventilu, který stačilo odpojit. Ale po jeho vyčištění a výměně katalyzátoru jede auto jako ďábel.

• o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 10 měsíců později...
Vloženo

čau tady Jaryn jestli jsi tu závadu odstranils tak mi prosím napiš čím to bylo dělá mi to sami předem dík

chtěl bych se zeptat přišel ste na to co tomu je dělám mi to to samé děkuji

• o 3 měsíce později...
Vloženo

mě taky :-D vykuchanej KAT, zaslepený EGR, někdo říká, že to dělá škrtící klapka.....no teď budu dělat kroužkdy, tak kdyžtak dám vědět, jestli to dělá nadále. ;-)

• o 6 měsíců později...
  • o 5 měsíců později...
Vloženo

mě se záhada vyřešila..... jak tu psal jistý pán, najít si nějakej krásně dlouhej kopeček a dát tomu co zabrat.... na 3RS jsem jel 110 asi 4500 ot..... teď jsem zkoušel jet po rovince a auto krásně vrní... zkuste to

• o 4 roky později...
  • o 4 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...