Tošíno Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 (editace) Vypichováky Výroba dílu 1. Do pružinového drátu odpovídajícího průměru (např. zkrutná pružina, struna plynu atp.) vybrousíme plošky dle výkresu. Přitom je třeba nespěchat a pečlivě chladit, aby se drát na koncích nevyhřál. Takto zhotovíme dva kusy, které později vlepíme do dílu 2. Já jsem je ještě před lepením lehce pobodoval CO-čkem. Výroba dílu 2. Odřízneme kulatinu odpovídajícího průměru a délky. Na jedné straně vyřízneme závit pro zašroubování do rukojeti. Na straně druhé vyvrtáme vrtákem o 2mm menším než je průměr kulatiny, díru o hloubce 20mm. Sesazení. Dvousložkovým lepidlem ( typu tekutý kov, eprosin atp.) vlepíme díl 1 do otvoru v dílu 2. Před úplným zaschnutím lepidla zkontrolujeme, zda se lepené díly nehnuly. Po dokonalém zaschnutí tento celek našroubujeme do předvrtané pilníkové rukojeti. A tímto je vypichovák hotov. Přeji hodně úspěchů. Editováno: 21. Květen 2008, autor: Tošíno 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tošíno Vloženo 22. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Ještě přidám fotečku pro názornost. pro brunoos: Technické kreslení není moje silná stránka (snad mi to promineš). pro rolbař: Ano můžeš. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Kancelarska spinka urcite nestaci, treba to mat moznost stlacit a ta spinka sa vtedy ohyba...Ja som vypichoval specialnou pinzetou (predok ma zahnuty o 80stupnov oproti telu a je tenky a tvrdy) a tou mi to islo vyborne aj vdaka jej tvrdosti (spendliky prilis pruzili a zle sa drzia. Tu pinzetu myslíš tuto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 (editace) Tak som tu moju pinzetu nafotil... Ked kliknes na obrazok otvori vacsiu verziu (1.1MB) pre pozretie si detailov. Pinzeta bola kupovana v zdravotnickych potrebach (profi vyrobky pre lekarov). Editováno: 9. Září 2008, autor: olisoft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.