Přejít na obsah

Co říkáte na stáčení kilometrů?

Kubic

Doporučené příspěvky

nasrat na bazar, koupil jsem auto prez hyperinzerci od cloveka,co ho prodaval,zadny dovoz,odvoz, proste si chtel koupit lepsi auto, slusny jednani, perfektni vyrizovani,prepsani, zaplaceni, nenasly jsme cislo motoru, tak jsme jeli do oficu SKODA a bylo vse v poradku, s jeho manzelku jsme pokecaly, aj slzenka byla kdyz jsem se svojim "novym"autem odjizdel, je to skoro rok, auto bez problemu a poruchy takove, ktere jsou bezne, vymena brzdneho kotouce+desticky,vymena brzdovky, sterace apod. KM taky odpovidaji, a esce nez mi to prodal,tak me vymenil novy rozvodovy remen, je pravda, ze to stalo celkem dost penez protoze za to mohla byt octavka s motorem 1.9 TDi, ale seru na to, hlavne ze mi to jezdi a to jsem chtel, ne se pak hadat, ze auto nejede, ze neni neco v poradku atd. :)

Editováno: , autor: Vinca
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tchán bude na podzim prodávat OI 2003, první majitel, s každou kravinou v servisu, najezdí cca poctivě 5-7 tis za rok, tzn. že až mu to tady vyinzeruji s nějakými 30-40 tis. najetými KM, roznesete mě tu na cucky ale ono to prostě bude pravda...!!!!

Tím chci říci že nemusí bejt nutně všechno stočený jak tady každý tvrdí, prostě se najdou i vyjímky ale nééé v bazarech :-)

To je podobny muj pripad, ja kdybych to chtel prodavat, tak se mi vysmejou, protoze mam od 06/2003 najeto 56000km... :help:

Odkaz ke komentáři

Je to krádež prostě nějakého chudáka okradeš o 50tisíc.

I když můžeme vymyslet polehčující okolnost to.

Že teoreticky kdyby se tu auta nestáčela tak by auto s 200tisíci najeto mělo větší hodnotu a byla by po něm větší poptávka než teď.

Ale je to strašný koupíš auto okradou tě tím stočením a ani o tom nevíš a pak tě vlastně okradou podruhé bo ty najedeš kilometry a kůli tomu že oni stáčí dostaneš za své auto méně. Protože po autech s hodně km je poptávka a cena malá. :feve:

A nejhorší je to, že je to všem jedno a nikdo s tím nic dělat nechce

Odkaz ke komentáři

Tak pridam svoju dnesnu prihodu. Stretol som kamosa ako si ide na Octavke.Zastavil a pytam sa ze co ide, on ze ide dat stocit kilometre. Pozriem sa kolko tam ma, cislo bliziace sa k 300tis. A ze to ide dat stocit na 120tis. Keby prisiel nejaky zaujemca. Tak asi tolko k teme.

Odkaz ke komentáři

jaké stáčení km ? nejlepší auta jsou přece dovezené z Německa po důchodcích co ani moc nejezdily a takový ojetý Passat TDi

s ujetými 8-12 tisíci km ročně a s maximálně jednou lakovaným nárazníkem je přece dobrý kup. jenom nevím jestli je tam opravdu tolik důchodců.....

Odkaz ke komentáři

jaké stáčení km ? nejlepší auta jsou přece dovezené z Německa po důchodcích co ani moc nejezdily a takový ojetý Passat TDi

s ujetými 8-12 tisíci km ročně a s maximálně jednou lakovaným nárazníkem je přece dobrý kup. jenom nevím jestli je tam opravdu tolik důchodců.....

jo teď si na to kápnul, v německu musí být 100% desetkrát víc důchodců s pasáty :p

Odkaz ke komentáři

• o 9 měsíců později...

Hoď kamenem kdo jsi bez viny. Dělám v autobazaru. Nakupujeme auta od společnosti co poskytuje operativní leasing. Auta od nich jezdí pouze do značkových servisů, dostávají originál náhradní díly. Já sám jsem od nich koupil auto se serviskou a 170000kma to auto je ve stavu nového. Jenže lidi jsou magoři. 80-ti procentům lidí je milejší auto s málo kilometrama a bez servisky. Vidím to u nás. Nedávno jsme meli 3roky starou Octavii II se 160000km se servisní knížkou vyplňovanou až do posledního servisu. Stála dva měsíce bez všimnutí a nikdo ji nechtěl. Až najednou přijeli z jinýho velkýho bazaru že by ji, samozřejmě se slevou, odkoupili. druhý den byla na netu za vyšší cenu s polvičníma kilometrama a za další dva dny už byla prodaná. Zlobte se na mě nebo ne ale lidi si o to stáčení km sami říkají.

Editováno: , autor: Davon
jeden a ten samy prispevek staci jednou ;)
Odkaz ke komentáři

• o 4 měsíce později...

Zdravím chlapi...koupil jsem před třemi týdny OII 1.9 TDI MR05 Ambiente od překupníka, dovoz D...vlastnila to prý nějaká malá firma a auto mělo pravidelný servis, samozřejmě serviska nikde.

Zjistil jsem,že auto má 22! servisních prohlídek,včetně těch pravidelných,ale je zase pravda,že auto bylo servisováno kvůli každé blbosti (výměna stěračů atd.) a skoro všechny závažné věci jsou vyměněny a nikdy nebylo bouráno...tak nevím,co si mám myslet.

Editováno: , autor: Jiří Zubek
Odkaz ke komentáři

nechci nikomu brát iluze ale lepší to jinde nebude

stáčí se u nás i ve světě

serviska je někde v koši a KM udělal někdo koho někdo poprosil aby to za úplatu udělal.

dokud lidé budou bezhlavě koukat na ty čísilka na budících jiný to nebude

Odkaz ke komentáři

Přidám zkušenost mého kamaráda, který od dubna shání nějakou OII. Měl v merku už asi 30 aut. Na žádost o zaslání VIN kodu mu reagovala pouze polovička prodávajících, což o něčem svědčí. Co je ale zásadnějčí problém, z těch VIN kodů, které dostal a které má šanci si proklepnout byly naprosto včechny auta stočené. Ti nejslušnější ubrali jen zanedbatelných 60tkm, ale jeden z posledních případů byla Okta dovoz tuším z Itálie, 3 roky stará s tacho okolo 90tkm. Akorát že už loni v létě na servisce měla přes 250 tkm.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...