Publikováno Květen 22, 200817 r Ahoj, jen se chci ujistit, než budu měnit olej. Vypouštěcí šroub motoru je imbus 8 a kontrolní šroub převodovky je imbus 17.Díky
Květen 22, 200817 r Ahoj, jen se chci ujistit, než budu měnit olej. Vypouštěcí šroub motoru je imbus 8 a kontrolní šroub převodovky je imbus 17.Díky jojo přesně tak
Květen 23, 200817 r Autor Někdo mi teď říkal, že tam můžou být dva typy převodovek. Na jedné je imbus 17 a na druhé nějaký větší torx. Je to možné? Chtěl bych to zjistit dříve než to budu dělat.Díky
Květen 23, 200817 r Někdo mi teď říkal, že tam můžou být dva typy převodovek. Na jedné je imbus 17 a na druhé nějaký větší torx. Je to možné? Chtěl bych to zjistit dříve než to budu dělat.Díky sak sa pozri a uvidis
Duben 28, 20187 r Ahoj, dnes jsem chtěl vyměnit olej na F1, 1.2HTP 47kw a nepovedlo se mi povolit vypoušťák a samozřejmně jsem ztrhnul ten vnitřní torx na šroubu. Poradí mi někdo jak to teď povolit? Olej jsem si měnil už dvakrát a vždy to šlo.
Duben 28, 20187 r A jsi si jistý,že jsi nepoužil menší klíč?Pokud máš sadu klíčů,tak se to snadno stane,že nakonec zjistíš,že něco povoluješ menším klíčem a že jsi měl použít větší .Zkus ten vypouštěcí šroub co nejlépe očistit,ten šestihran oškrábat šroubovákem a pak zkus,jestli ti tam ten větší klíč nepůjde.Jinak potom jedině zkusit zvenku sikovky,nejlépe nějaké nové s ostrými zuby.Pak už by zbývalo jen zajet do servisu,nebo tu vanu odmontovat celou.
Duben 28, 20187 r před 6 hodinami, Davson43 napsal: ztrhnul ten vnitřní torx na šroubu. Jseš si jistý, že tam je torx?? Já to vždycky povolil 6 mm ibusem. Když selže vše, tak jde chytit z boku za hlavu, mně už se mockrát v podobném případě osvědčily štípací kleště.
Květen 18, 20187 r Dík, dvakrát jsem to povolil nádstavcem T40 tak nevím jestli je tam imbus, ty štípačky vyskouším. Jinak mě napadlo ten byt přibodovat ke šroubu, snad to půjde.
Květen 18, 20187 r Jestli už tam chceš vařit, tak tam přivař M8 nebo M10 matku a bude to na věky. ;-)
Květen 18, 20187 r S tím na věky je právě problém.Ten šroub by měl zůstat nízký.Jinak stačí jedno nepozorné přejetí zpomalovacího práhu a vytrhne se z vany i s přírubou.Nejlépe ho po vymontování vyměnit za nový.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.