siky7 Vloženo 11. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 Hele mě to trvalo asi tak 4 hodiny obě sedačky,jenže jsem v tom všem hledal vrtáky které by vrtali a po každé vyvrtané díře jsem to vracel do auta a koukal jak a co je zapotřebí Pokud mi do zítra odpoledne uschnou tak je tam naaplikuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siky7 Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 Tak dnes jsem sedačky naplikoval a vypadá to úžasně (y) Nejhorší část byla osi zohybání toho tvrdého plastu ae i s tou jsem se vyřádil na výbornou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 16. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 Zdravím, čítal som toto vlákno, chcem sa spýtať, či je možné namontovať sedačky z Octavie II do Fabie I facelift r.v. 2006. Lebo tu píšete, že len do Fabie I predfaceliftovej pasujú. A čo potrebujem na to, aby som zapojil aj vyhrievanie sedadiel na Fabiu I, ktorá nemá vyhrievanie sedadiel. Je tam potrebná riadiaca jednotka, alebo stačia tie dva regulátory vyhrievania na Fabiu I ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomes001 Vloženo 21. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2013 Zkoušeli jste někdo namontovat sedačky z OII, které jsou elektricky seříditelné? (řidičova) Nemusí fungovat pamět, stačí mi aby šla posunovat... (neměl by někdo schéma?) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siky7 Vloženo 21. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2013 Myslím že v návodech už se také někdo ptal,budeš potřebovat +/- a CAN vedení pokud se nepletu => natáhnout kabeláž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomes001 Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 Má někdo nějakej tip, kam napojit napájení té el. sedačky? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FabiaSK Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 Vymenil by my niekto sedačky z OII do FI je tu niekto zo slovenska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterToretto Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 no ja tiež budem meniť sedačk z O2 .. som zvedavy ako to pôjde ... teorie som naštudoval a prax ukaže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FabiaSK Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 (editace) Tak držím palce Editováno: 2. Listopad 2013, autor: FabiaSK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub47 Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli neví někdo jak vyrobit redukci zadnich sedadel pro sedacky OII do FI nebo jestli by to nekdo za nejakou cenu byl schopen vyrobit. DIky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastik Vloženo 6. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2013 Predne sedacky su v pohode, akurat clovek zabije pol dna... Zadne, tak to som skusil... Pojde to, len blbe je to, ze budem musiet prevarit tie dve blbosti, uchyty, vlastne tie zamky (neviem to spravne pomenovat, proste ten naformovany drot, ktory sluzi na zaistenie sedacky). Potom by to asi mohlo ist... Mam facelift... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siky7 Vloženo 14. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2013 no ja tiež budem meniť sedačk z O2 .. som zvedavy ako to pôjde ... teorie som naštudoval a prax ukaže Hodně štěstí,dej potom vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peposu Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Zdarec moc jste me stimto tematem tu potesilo , hned jsme se roozhodl taky o vymene pred. sedacek , zadky necham origo kvuli bezpecnosti deti tam prevazenych. Ale jeste tu stale nepadla odpoved jak je to s fabii po face , je to stejne jako s fabii pred face? a popr. jak se zapojuje vyhrivani sedacek kdyz je ted ve Fabulce nemam? staci to napojit na koleckovy vypinac? nebo se to zapojuje jeste nejak extra? diky za vase odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peposu Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Diky za snahu , ale uz vim ze je to stim vyhrejvanim malinko slozitejsi nez jsme si myslel , ale jak je to stim faceliftem? je to stejne pred jako po? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterToretto Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 ak niekto ma vyhrievane sedačky vymenim bez vyhrevu .. ja origo vyhrev mam tak by sa mi to hodilo a ten kto nema nemusi zbytočne riešiť vyhrev .. bagy su samozrejmosť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastik Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 Diky za snahu , ale uz vim ze je to stim vyhrejvanim malinko slozitejsi nez jsme si myslel , ale jak je to stim faceliftem? je to stejne pred jako po? diky Mam 2007, teda facelift a nemal som ziaden problem. Co garaz dala uplne stacilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Tak ja taky neco pridam do tematu Sporty nebo-li paket dynamic sem tady u nikoho jeste nevidel,... je to samozrejme stejne ale maji lepsi bocni vedeni a jsou totozne se sedacky OII RS Mel bych par otazek. Muzete sem hodit zapojeni tech pytlu,... vsichni rikaj ze jsou ty dratky stejny ale jak sem to tak odfotil kazdy je jiny a nechci to nejak pokonhat aby mi to popripade vubec fungovalo, nebo aby mi to nenmlatilo Jak moc vam nesla nasadit sedacka ridice ? .... spolujezdec celkem sel,... predni dve diry sem chytl, zadni odvrtal presne,.. sedacka sedi jak prdel na hrnec ale ten ridic tam se mi nechteji moc vlezt ty kolejnice, jakoby tam bylo fakt mega malo mista, nebo jestli na tom takovou roly opravdu hrajou ty bocni plasty,.. ale u ridice tam je fakt mega pnuti a kdyz to tam dam tak jedna kolejnice uplne v pohode a druha je uplne nekde mimo chtel bych se postuit asi do tech zadnich,.. ale nechci rezat do karoserie,... chci upravit sedacky tak aby sly na puvodni mista,... je jasny ze budu muset ohnout puvodni uchyt sedacek FI ale to mi nevadi,... jak ste resily zadni sedaky ? nemyslim operadla ale sedak sam o sobe,... procital sem to tu cely, vim ze se to nejak ohejba,.. ale nemuzete zase nekdo dat nejakou fotku vsem dekuji za reakce a pomoc zde uz foto sedacek, zadni uchyceni a pak konektory pytlu Konektor Fabia LEVO - PRAVO Konektor OII LEVO - PRAVO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterToretto Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 ja som kdesi čital že tam je len zameneny kabel .. čierny hnedy ostava vždy ronvako len sa farba menila toho tretieho ale či to je pravda .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 no tak podle fotek co sem sem dal konektory, tak je to asi jasny , ne ? otazka aby to fakt fungovalo, z airbagu mam respekt, tak nechci aby mi to nenafackovalo, ci nepochroumalo ledvinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 pokud trochu poleví chřipka,pokusím se ti to nafotit,zapojení bagů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 bylo by to dobry ..... kdyz sem chtel otevrit ruzny schemata co jsou tady tak uz nic nejde tak nafot kdyztak prosim ty pytle a kdyz uz v tom budes,... muzes mi nafotit i diry jak to mas prisroubovany a pak jak mas naohejbany plasty na boku sedacky ? Dik moc, urcite se to nebude hodit jenom me ale i ostatnim do budoucna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 Zdarec borci zde pridavam schema prepojeni pytlu FABIA OCTAVIA konektory konektorypod sedackou na sedacceridic ridic1 gr šedá ---------- 2 gr šedá2 ws bílá ----------- 1 ws bílá3 br hnědá --------- 3 br hnědáspolujezdec spolujezdec1 ge žlutá ----------- 2 gr šedá2 sw černá ---------- 1 ws bílá3 br hnědá ---------- 3 br hnědá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 tak porad se peru se sedackou ridice aby to bylo pintlich ...... nebyt tam plasty sedacky,... byla by to parada + kdyby nebyl plast prahu tak debilni, bylo by to jeste lepsi. no uvidime, sundal sem plast prahu i sedacky a zkusim je natvarovat,... diry v sedacce uz mam odladeny,... takze staci pridelat sedacku a je to. Toz uvidime, snad to stihnu co nejdriv,.. abych se mohl mordovat se zadnima,... to bude taky boj Nejake foto pro predstavu a popr. dalsi kutily sedacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterToretto Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 no fakt sa mam na čo tešiť ... tie konektory na BAGy maju prosimta aké čislo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 myslis konektory na predelani z OII na FI v sedackach z OII ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.