JURÁŠ Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 chlypy potřeboval bych poradit mam octu 1,8 turbo rv 99 a často se mi stava za davam 1 přes zuby i kdyz mam spojku na podlaze a obacas jde pres zuby 3 kdyz mam hodne vytocenou 2!myslilm ze to jsou synchrony"nebo spojka??vyplatí se teda jestli se daj sehnat jenom synchronya prevodovku sgeneralkovat?nebo sehnat jinou ??nevite nekdo co stojí synchrony??kdyz jsem auto koupil asi pred 5 tísicema kilometru tak mi vybroval spojkovej pedál tak jsem si myslel přítlačak ale pedál přestal vybrovat!!tak nevim poradte please Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawkehi Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Taky bych uvítal nějaké typy,mám zřejmě podobný problém.Navíc když chci trochu řekněme na trojku a do "tahu akcelerovat,tak začne auto škubat,ale jen než se překoná hranice 3000 až 3500 ot/min. Z kopce nebo na rovině to nedělá,takže mě napadlo jestli to nemůže být prokluzující spojka v určitém místě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 vystavuje ti dobre spojka kolik máš najeto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.