Vaša Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 zkus přhodit 2 s 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frogycek Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Vaša: diky , uz sem to rozchodil a funguje jak ma, problem byl cela kabelaz - asi spatnej vyrobek, nebo co proste bylo to sprehazeny cele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor2003 Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 (editace) Nesviti mi kontrolka tempomatu (tempomat funguje spravne) Je mozne, ze tam neni? Nebo ma svitit u vsech Octavek? Diky. EDIT: Sakra, spatny forum, prosim o presum do Octavie. Editováno: 25. Září 2008, autor: Doktor2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baso434bb Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Mám Octaviu 1.8T 2001,chcel by som domontovať tempomat,ale mám iné farby ako sú na schéme. Ja mám:čierno-biely zdvojený,modro-červený,červeno-biely,modro-zelený,červeno-zelený. Ďakujem za odpoveď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 vyfot piny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baso434bb Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 1-neobsadene 2-modro cerveny 3-zeleno modry 4-cierno biely 5-cerveno zeleny 6-cerveno biely 7-cierno biely 8,9,10 neobsadene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 jsem chtěl spíš vidět ty piny lebo si myslím že nebudou na OI ale na superba/passata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baso434bb Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Nazdar,počuj mohol by si mi poslať tvoj mail,chcem ti poslať obrazok,ale nechce mi to isť.Poslal by som ti to mailom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 tak co klucí, už ste to někdo zkoušel na 1,6? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 prosíím o pomoc, rozhodl jsem se o tempomat, koho mi poradíte v Brně u koho si ho nechat dodat+namontit. Děkůůji, moc . P.S. auto v podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 (editace) když dojedeš do Prostějova tak ti namontuji Editováno: 25. Prosinec 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Díky za odpověd, a cena? Chtěl jsem se zeptat na dobu montáže. Je to 2x 60km, to je v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbaz Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Tak jsem si dneska taky namontoval tempomat ale nefunguje. Aktivoval jsem ho ve vagu, v nameřenejch hodnotách mi to ukazuje že je aktivován ale ať s ním dělám co chci tak v bloku naměřených hodnot se nic nemění (jakoby nebyl zapojen), reaguje to jen na brzdu a spojku. Aktivaci jsem provedl bez nastartovaného motoru (s nastartovanym motorem to nejde, nahlásí to že řj motoru nepřijala login). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 k aktivaci stačí zaplé zapalování jestli budeš mít cestu do PV můžu zkontrolovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 v severních čechách můžu pomoct s montáží, případně namontovat... včetně aktivace na vagu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbaz Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Ták jo už to jde, Nějak mi to nedalo a musel sem se jít ještě teď na to mrknout. Asi začnu chodit kanálama, taková blbost. Sem rozdělal plasty kolem volantu a pořádně mrknul na konektor od tempomatu, zatáhl a ejhle nějak lehce šel ven. Tak sem to skoušel dotláčet a pořád to nechtělo zacvaknout, tak sem oddělal část konektoru na které je jazýček, zamáčknul a už to funguje. Holt poprve sem to máčknul do sebe a už to neskoumal jesi to je zacvaklý nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 neoriginál že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbaz Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Jj neoriginál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 několikrát se mi stalo že to vytlačí piny na druhou stranu někdy nejde zacvaknout hlavní konektor na blinkry/dálku 4 ks už jsem měnil že nešly přepnout na dálkovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lesy.m Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Ahoj, pořídil jsem páčku tempomatu a kabelový svazek, všechno jsem načetl a mám dotaz a zároveň prosím o radu, mám 1,9 TDI 2000. V kabelovém svazku jsou tyto dráty 2-modrý do 1 pozice černé svorkovnice (naletovaný pin) 3-červeno-žlutý do 2 pozice černé svorkovnice (naletovaný pin) 4-černo-žlutý propojit s kladným pólem (15-tempomat) v kabelovém svazku vlevo 5-bílá do 9pozice černé svorkovnice (naletovaný pin) 6-černo-modrá propojit s kladným pólem 15a v kabelovém svazku 7-černo-žlutá propojit s kladným pólem (15-tempomat) v kabelovém svazku vlevo krátky černo-žlutý kablík do 3 pozice pozice černé svorkovnice (naletovaný pin na jednom konci na druhém jen drát) propojit s kladným pólem (15-tempomat) v kabelovém svazku vlevo Poraďte kam tu 6tku černo-modrou na 15a a kam tu 4ku a 7čku na (15-tempomat) a kam ten krátký černo-žlutý který je mimo svazek dle schematu má být propojen také s kladným pólem (15-tempomat) v kabelovém svazku vlevo. Jsem asi tupec ale ty 3 černo-žluté patří na jedno místo 15-tempomat - kde to najdu????? a ten černo-modrý na 15a ten najdu kde?????? Mám k tomu jen schema a nerad bych něco zvoslil. Poradíte někdo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 černo modrý jde na sv. 15 do pojistkové skřínky černo žlutá z pinu 4 a 7 (mají být spojeny) přijde do černého konektoru do pozice 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lesy.m Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Díky moc, jsi prostě machr zítra dám vědět jak to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lesy.m Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 To Vaša: Ještě jednou díky za radu, dnes jsem to namontoval, aktivoval, vyzkoušel a vše maká tak jak má. Super fórum a hlavně tu jsou machři co umí poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palo-86 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Ahoj chlapi, myslím, že už to tady zaznělo tahle otázka, ale je někdo v MS kraji kdo umí namontovat tempomat do OI celkem za dobrou cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Prostějov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.