Přejít na obsah

lesy.m

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení lesy.m

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tahat kabel mně taky napadlo, ale proč když to před tím šlo, konektory jsem vytahal, jsou jako nové, přesto jsem je prostříkal kontaktolem, motorek zadních dveří jsem rozebral znovu a vyčistil, včetně kontaktů a stále nic. Prostě dozadu nejde napájení ať dělám co dělám. Ještě bych se chtěl podívat přez VAG přímo na komfortní jednotku ale nemám s VAGem zkušenosti. Nevím jestli tam jde zapnout nebo vypnout centrál pátých dveří.... ale to už opravdu tápu. Opravdu už nevím kam sáhnout.
  2. Mám podobný problém, po nepovedeném pokusu o ukradení auta (Octavia Combi 1.9 TDI), spínací skříňku vytrhli, odpojili řídící jednotku ale odjet se jim nepodařilo (tajný vypínač), jsem nechal vyměnit všechny zámky a přizpůsobit nové klíče, centrál (originální) fungoval na klíč i na dálku kompletně včetně kufru, zámek v kufru jsem měl zaslepený ale dal jsem si tam dát z té nové sady vložku, nastal problém. Všechno funguje kromě uzavření 5-tých dveří, okna stahovat jdou, všechny ostatní dveře zavírají jak na klíč tak na dálku jen páté dveře ne, klíčem samozřejmě zamknout jdou. Zkoušel jsem žárovkou jestli tam jde napájení, a nejde,pojistka je v pořádku, prošel jsem dráty, konektory v kapse vše OK, motorek je v pořádku na napájení běhá jako fík. Vag nehlásí žádné chyby. Poradíte někdo kam ještě sáhnout? Ne, že bych nevydržel zamykat kufr klíčem, ale vozím dost věcí a láká mne možnost zamknout kufrem celé auto a to by mělo jít. Je tu nějaký borec co poradí?
  3. To Vaša: Ještě jednou díky za radu, dnes jsem to namontoval, aktivoval, vyzkoušel a vše maká tak jak má. Super fórum a hlavně tu jsou machři co umí poradit.
  4. Díky moc, jsi prostě machr zítra dám vědět jak to dopadlo.
  5. Ahoj, pořídil jsem páčku tempomatu a kabelový svazek, všechno jsem načetl a mám dotaz a zároveň prosím o radu, mám 1,9 TDI 2000. V kabelovém svazku jsou tyto dráty 2-modrý do 1 pozice černé svorkovnice (naletovaný pin) 3-červeno-žlutý do 2 pozice černé svorkovnice (naletovaný pin) 4-černo-žlutý propojit s kladným pólem (15-tempomat) v kabelovém svazku vlevo 5-bílá do 9pozice černé svorkovnice (naletovaný pin) 6-černo-modrá propojit s kladným pólem 15a v kabelovém svazku 7-černo-žlutá propojit s kladným pólem (15-tempomat) v kabelovém svazku vlevo krátky černo-žlutý kablík do 3 pozice pozice černé svorkovnice (naletovaný pin na jednom konci na druhém jen drát) propojit s kladným pólem (15-tempomat) v kabelovém svazku vlevo Poraďte kam tu 6tku černo-modrou na 15a a kam tu 4ku a 7čku na (15-tempomat) a kam ten krátký černo-žlutý který je mimo svazek dle schematu má být propojen také s kladným pólem (15-tempomat) v kabelovém svazku vlevo. Jsem asi tupec ale ty 3 černo-žluté patří na jedno místo 15-tempomat - kde to najdu????? a ten černo-modrý na 15a ten najdu kde?????? Mám k tomu jen schema a nerad bych něco zvoslil. Poradíte někdo???
×
×
  • Vytvořit nový...