Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

zkus přhodit 2 s 3

Vaša: diky , uz sem to rozchodil a funguje jak ma,

problem byl cela kabelaz - asi spatnej vyrobek, nebo co proste bylo to sprehazeny cele

Nesviti mi kontrolka tempomatu (tempomat funguje spravne) Je mozne, ze tam neni? Nebo ma svitit u vsech Octavek? Diky.

EDIT: Sakra, spatny forum, prosim o presum do Octavie.

Upraveno od Doktor2003

• 4 týdny později...

Mám Octaviu 1.8T 2001,chcel by som domontovať tempomat,ale mám iné farby ako sú na schéme.

Ja mám:čierno-biely zdvojený,modro-červený,červeno-biely,modro-zelený,červeno-zelený.

Ďakujem za odpoveď :palec2:

vyfot piny

1-neobsadene

2-modro cerveny

3-zeleno modry

4-cierno biely

5-cerveno zeleny

6-cerveno biely

7-cierno biely

8,9,10 neobsadene

jsem chtěl spíš vidět ty piny lebo si myslím že nebudou na OI ale na superba/passata

Nazdar,počuj mohol by si mi poslať tvoj mail,chcem ti poslať obrazok,ale nechce mi to isť.Poslal by som ti to mailom.

• 3 týdny později...

tak co klucí, už ste to někdo zkoušel na 1,6?

• 1 měsíc později...

prosíím o pomoc, rozhodl jsem se o tempomat, koho mi poradíte v Brně u koho si ho nechat dodat+namontit. Děkůůji, moc .

P.S. auto v podpisu ;)

když dojedeš do Prostějova tak ti namontuji

Upraveno od Vaša

Díky za odpověd, a cena? Chtěl jsem se zeptat na dobu montáže. Je to 2x 60km, to je v poho.

Tak jsem si dneska taky namontoval tempomat ale nefunguje. Aktivoval jsem ho ve vagu, v nameřenejch hodnotách mi to ukazuje že je aktivován ale ať s ním dělám co chci tak v bloku naměřených hodnot se nic nemění (jakoby nebyl zapojen), reaguje to jen na brzdu a spojku. Aktivaci jsem provedl bez nastartovaného motoru (s nastartovanym motorem to nejde, nahlásí to že řj motoru nepřijala login).

k aktivaci stačí zaplé zapalování

jestli budeš mít cestu do PV můžu zkontrolovat

v severních čechách můžu pomoct s montáží, případně namontovat... včetně aktivace na vagu...

Ták jo už to jde, Nějak mi to nedalo a musel sem se jít ještě teď na to mrknout. Asi začnu chodit kanálama, taková blbost. Sem rozdělal plasty kolem volantu a pořádně mrknul na konektor od tempomatu, zatáhl a ejhle nějak lehce šel ven. Tak sem to skoušel dotláčet a pořád to nechtělo zacvaknout, tak sem oddělal část konektoru na které je jazýček, zamáčknul a už to funguje. Holt poprve sem to máčknul do sebe a už to neskoumal jesi to je zacvaklý nebo ne.

neoriginál že ?

Jj neoriginál.

několikrát se mi stalo že to vytlačí piny na druhou stranu

někdy nejde zacvaknout hlavní konektor na blinkry/dálku

4 ks už jsem měnil že nešly přepnout na dálkovy

Ahoj, pořídil jsem páčku tempomatu a kabelový svazek, všechno jsem načetl a mám dotaz a zároveň prosím o radu, mám 1,9 TDI 2000. V kabelovém svazku jsou tyto dráty 2-modrý do 1 pozice černé svorkovnice (naletovaný pin)

3-červeno-žlutý do 2 pozice černé svorkovnice (naletovaný pin)

4-černo-žlutý propojit s kladným pólem (15-tempomat) v kabelovém svazku vlevo

5-bílá do 9pozice černé svorkovnice (naletovaný pin)

6-černo-modrá propojit s kladným pólem 15a v kabelovém svazku

7-černo-žlutá propojit s kladným pólem (15-tempomat) v kabelovém svazku vlevo

krátky černo-žlutý kablík do 3 pozice pozice černé svorkovnice (naletovaný pin na jednom konci na druhém jen

drát) propojit s kladným pólem (15-tempomat) v kabelovém svazku vlevo

Poraďte kam tu 6tku černo-modrou na 15a a kam tu 4ku a 7čku na (15-tempomat) a kam ten krátký černo-žlutý který je mimo svazek dle schematu má být propojen také s kladným pólem (15-tempomat) v kabelovém svazku vlevo.

Jsem asi tupec ale ty 3 černo-žluté patří na jedno místo 15-tempomat - kde to najdu????? a ten černo-modrý na 15a ten najdu kde??????

Mám k tomu jen schema a nerad bych něco zvoslil. Poradíte někdo???

černo modrý jde na sv. 15 do pojistkové skřínky

černo žlutá z pinu 4 a 7 (mají být spojeny) přijde do černého konektoru do pozice 3

Díky moc, jsi prostě machr lol zítra dám vědět jak to dopadlo.

To Vaša: Ještě jednou díky za radu, dnes jsem to namontoval, aktivoval, vyzkoušel a vše maká tak jak má. :palec2:

Super fórum a hlavně tu jsou machři co umí poradit.

• 3 týdny později...

Ahoj chlapi, myslím, že už to tady zaznělo tahle otázka, ale je někdo v MS kraji kdo umí namontovat tempomat do OI celkem za dobrou cenu?

Prostějov

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.