Září 20, 200816 r Vaša: diky , uz sem to rozchodil a funguje jak ma, problem byl cela kabelaz - asi spatnej vyrobek, nebo co proste bylo to sprehazeny cele
Září 25, 200816 r Nesviti mi kontrolka tempomatu (tempomat funguje spravne) Je mozne, ze tam neni? Nebo ma svitit u vsech Octavek? Diky. EDIT: Sakra, spatny forum, prosim o presum do Octavie. Upraveno Září 25, 200816 r od Doktor2003
Říjen 18, 200816 r Mám Octaviu 1.8T 2001,chcel by som domontovať tempomat,ale mám iné farby ako sú na schéme. Ja mám:čierno-biely zdvojený,modro-červený,červeno-biely,modro-zelený,červeno-zelený. Ďakujem za odpoveď
Říjen 19, 200816 r 1-neobsadene 2-modro cerveny 3-zeleno modry 4-cierno biely 5-cerveno zeleny 6-cerveno biely 7-cierno biely 8,9,10 neobsadene
Říjen 19, 200816 r jsem chtěl spíš vidět ty piny lebo si myslím že nebudou na OI ale na superba/passata
Říjen 20, 200816 r Nazdar,počuj mohol by si mi poslať tvoj mail,chcem ti poslať obrazok,ale nechce mi to isť.Poslal by som ti to mailom.
Prosinec 25, 200816 r prosíím o pomoc, rozhodl jsem se o tempomat, koho mi poradíte v Brně u koho si ho nechat dodat+namontit. Děkůůji, moc . P.S. auto v podpisu
Prosinec 25, 200816 r když dojedeš do Prostějova tak ti namontuji Upraveno Prosinec 25, 200816 r od Vaša
Prosinec 25, 200816 r Díky za odpověd, a cena? Chtěl jsem se zeptat na dobu montáže. Je to 2x 60km, to je v poho.
Prosinec 27, 200816 r Tak jsem si dneska taky namontoval tempomat ale nefunguje. Aktivoval jsem ho ve vagu, v nameřenejch hodnotách mi to ukazuje že je aktivován ale ať s ním dělám co chci tak v bloku naměřených hodnot se nic nemění (jakoby nebyl zapojen), reaguje to jen na brzdu a spojku. Aktivaci jsem provedl bez nastartovaného motoru (s nastartovanym motorem to nejde, nahlásí to že řj motoru nepřijala login).
Prosinec 27, 200816 r k aktivaci stačí zaplé zapalování jestli budeš mít cestu do PV můžu zkontrolovat
Prosinec 27, 200816 r v severních čechách můžu pomoct s montáží, případně namontovat... včetně aktivace na vagu...
Prosinec 27, 200816 r Ták jo už to jde, Nějak mi to nedalo a musel sem se jít ještě teď na to mrknout. Asi začnu chodit kanálama, taková blbost. Sem rozdělal plasty kolem volantu a pořádně mrknul na konektor od tempomatu, zatáhl a ejhle nějak lehce šel ven. Tak sem to skoušel dotláčet a pořád to nechtělo zacvaknout, tak sem oddělal část konektoru na které je jazýček, zamáčknul a už to funguje. Holt poprve sem to máčknul do sebe a už to neskoumal jesi to je zacvaklý nebo ne.
Prosinec 28, 200816 r několikrát se mi stalo že to vytlačí piny na druhou stranu někdy nejde zacvaknout hlavní konektor na blinkry/dálku 4 ks už jsem měnil že nešly přepnout na dálkovy
Leden 2, 200916 r Ahoj, pořídil jsem páčku tempomatu a kabelový svazek, všechno jsem načetl a mám dotaz a zároveň prosím o radu, mám 1,9 TDI 2000. V kabelovém svazku jsou tyto dráty 2-modrý do 1 pozice černé svorkovnice (naletovaný pin) 3-červeno-žlutý do 2 pozice černé svorkovnice (naletovaný pin) 4-černo-žlutý propojit s kladným pólem (15-tempomat) v kabelovém svazku vlevo 5-bílá do 9pozice černé svorkovnice (naletovaný pin) 6-černo-modrá propojit s kladným pólem 15a v kabelovém svazku 7-černo-žlutá propojit s kladným pólem (15-tempomat) v kabelovém svazku vlevo krátky černo-žlutý kablík do 3 pozice pozice černé svorkovnice (naletovaný pin na jednom konci na druhém jen drát) propojit s kladným pólem (15-tempomat) v kabelovém svazku vlevo Poraďte kam tu 6tku černo-modrou na 15a a kam tu 4ku a 7čku na (15-tempomat) a kam ten krátký černo-žlutý který je mimo svazek dle schematu má být propojen také s kladným pólem (15-tempomat) v kabelovém svazku vlevo. Jsem asi tupec ale ty 3 černo-žluté patří na jedno místo 15-tempomat - kde to najdu????? a ten černo-modrý na 15a ten najdu kde?????? Mám k tomu jen schema a nerad bych něco zvoslil. Poradíte někdo???
Leden 2, 200916 r černo modrý jde na sv. 15 do pojistkové skřínky černo žlutá z pinu 4 a 7 (mají být spojeny) přijde do černého konektoru do pozice 3
Leden 3, 200916 r To Vaša: Ještě jednou díky za radu, dnes jsem to namontoval, aktivoval, vyzkoušel a vše maká tak jak má. Super fórum a hlavně tu jsou machři co umí poradit.
Leden 20, 200916 r Ahoj chlapi, myslím, že už to tady zaznělo tahle otázka, ale je někdo v MS kraji kdo umí namontovat tempomat do OI celkem za dobrou cenu?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.