turepe Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 (editace) Mám dotaz na xenony. Chci se zeptat jestli nekdo neví jestli se daji ve VAGu naprogramovat tak, aby se rozsvěcovaly samy? Editováno: 26. Květen 2008, autor: turepe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Mám dotaz na xenony. Chci se zeptat jestli nekdo neví jestli se daji ve VAGu naprogramovat tak, aby se rozsvěcovaly samy? ve Vagu to nejde, musis si udelat propojku na spinaci a pak to funguje bez problemu. Navod je nekde v sekci oktavie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 Propojka neni moc vhodna, protoze v takovym pripade se ti xenony rozsviti pri zapnuti klicku, zhasnou pri startovani a znova rozsviti po nastartovani - dostavaj zabrat. Lepsi reseni je koupit za 600Kč relatko, ktery rozsviti svetla az po nastartovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaRS Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 Já to mám origo z výrobu tak kreténsky jak píše tomina(zapnu klíček světla svítí, startuju zhasnou a znova naskočí-palubka nesvíti-to jediný je správně)....potřeboval bych to pořešit aby se rozsvěcovali až po startu.....nevim proč je to udělaný takhle blbě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 Je to urobené čo najjednoduchšie. Pozrite si v sekcii FI...Maverick dával v celku jednoduchú schému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Mne to dodelavali kdyz sem daval GPS alarm od Jablotrona,pry to je naky modul...Sem s tim spokojenej,zapnu klicek svetla sviti bez palubky jen hl svetla,kdyz chci vecir rozsvitit palubku tak otocim klacisky spinacem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaRS Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Jo to taky tak mám, ale když startuješ tak se vypnou a znova rozsvítí, nebo Ti jedou pořád?V tom mám ten nedostatek, který mi vadí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 kôli ulahčeniu baterke sa musia vypínať, zrejme má halogény a nevadí mu odpojenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaRS Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 jj je to i logický, sice šetří baterku ale ne startéry a výbojky...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Jendo tohle mne nedela nakej klucina v Jablotronu mne to dodelal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 To setreni baterky taky dost nechapu, novy auta typu OII svetla pri startovani nezhasinaj - pokud mate u OII aktivovany pres VAG denni sviceni, tak se po otoceni klicku zapnou hlavni svetla a svitej furt i behem startovani, z toho usuzuju, ze to ma VW vyzkouseny a svetla behem startovani az tak nevadej. Podle me je nejjednodussi reseni poridit si rele z origo prislusenstvi od Skody - to pasuje do rele boxu a ma uz pripraveny vyvody. Potom se svetla rozsviti po nastartovani. Rad bych videl toho vola, co vymyslel radoby denni sviceni pro xenony, pri kterym zhasnou pri startovani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
askerfaka Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 zdar, mam taketo rele, ale neviem ako to zapojit na vypinaci svetiel (tie dva kable co su na jednej strane) poradte mi prosim. dikes spinacepopis.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 To setreni baterky taky dost nechapu, novy auta typu OII svetla pri startovani nezhasinaj - pokud mate u OII aktivovany pres VAG denni sviceni, tak se po otoceni klicku zapnou hlavni svetla a svitej furt i behem startovani, z toho usuzuju, ze to ma VW vyzkouseny a svetla behem startovani az tak nevadej. Podle me je nejjednodussi reseni poridit si rele z origo prislusenstvi od Skody - to pasuje do rele boxu a ma uz pripraveny vyvody. Potom se svetla rozsviti po nastartovani. Rad bych videl toho vola, co vymyslel radoby denni sviceni pro xenony, pri kterym zhasnou pri startovani... Na jaký číslo pojistky je to zapojený origo relé, mám to svícení origo a s..re mě to zhasínání při startu. Vytáhnu pojistku a bude klid. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Na jaký číslo pojistky je to zapojený origo relé, mám to svícení origo a s..re mě to zhasínání při startu. Vytáhnu pojistku a bude klid. Dík Na té pojistce je takovej žlutej papír či co to je. Pokud ji vyndáš je to jako by si neměl aut.rozsvěcování. Jinak existují dva druhy origo sad pro denní svícení a to pro xenony(svítí po nastartování motoru) a pro obyč světla,nechápu ale proč nedělají pouze jednu variantu,ta pro klasickou žárovku mi přijde jako holý nesmysl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Na té pojistce je takovej žlutej papír či co to je. Pokud ji vyndáš je to jako by si neměl aut.rozsvěcování.Jinak existují dva druhy origo sad pro denní svícení a to pro xenony(svítí po nastartování motoru) a pro obyč světla,nechápu ale proč nedělají pouze jednu variantu,ta pro klasickou žárovku mi přijde jako holý nesmysl... Tak ja mám výrobu 07/08 tam je to prý v komfortce přes VAG zajedu do servisu a uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 A keby sa spravilo to obycajne premostenie vo vypínači a dal by sa oneskorovač napr na 20sejund. Ked zapnete zapalovanie mate este 20Sčas na nastartovanie to sa zas prerusi a jak nastartujete tak zas pojde stava a svetla sa vam zapnu po 20s od nastartovania. To by bolo fajn nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Tak ja mám výrobu 07/08 tam je to prý v komfortce přes VAG zajedu do servisu a uvidím. U Supa 1 ani u Octavie 1 nejde automatické zapínaní aktivovat vagem. To jde až u Octy 2 a Supa 2. Navic komfortka s tim nema nic spolecnyho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bublo409 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Já to mám origo z výrobu tak kreténsky jak píše tomina(zapnu klíček světla svítí, startuju zhasnou a znova naskočí-palubka nesvíti-to jediný je správně)....potřeboval bych to pořešit aby se rozsvěcovali až po startu.....nevim proč je to udělaný takhle blbě... Zdar aaj ja to mam tak na Seate ale robil som to do Skodovky a svetla sa rozsvietia az po nastartovani do cca 5 sec.Mozno viem v com je chyba mozes to mat tak zapojene ako ja na Seate a preto ti to robi lebo aj mne presne to iste robi,ale co som robil na Skodovke tak to robi tak ako ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Zakladni problem je v tom, ze z vyroby je denni sviceni jen otazka kabliku a nikdy se tak nedosahne rozsviceni az po zapnuti motoru. Pokud se ti svetla rozsvici az po nastartovani, je potreba dalsi modul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.