Jack_lib Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 1L16317 VIN: TMBJB16Y023583091 2002 Červená základní metalíza 9770 Classic + chrom kličky dveří, chrom řadička Construct, tažné zařízení. bez klimy, ruční stahování oken 16" kola Ronal + Barum Bravuris rádio Sony bez panelu cca 90 000km odcizena v období 23-26.5. z Národní ulice, Liberec 8 V případě nalezení odměna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 1L16317VIN: TMBJB16Y023583091 2002 Červená základní metalíza 9770 Classic + chrom kličky dveří, chrom řadička Construct, tažné zařízení. bez klimy, ruční stahování oken 16" kola Ronal + Barum Bravuris rádio Sony bez panelu cca 90 000km odcizena v období 23-26.5. z Národní ulice, Liberec 8 V případě nalezení odměna. kde jsi ho mel,ze mas rozmezi 3 dnu?jen na ulici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 27. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 kde jsi ho mel,ze mas rozmezi 3 dnu?jen na ulici? Poptal jsem se pár lidí a vypadá to na rozmezí neděle-pondělí (25-26.5). Auto bylo na parkovišti u baráku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 vidim,ze jsi nemel zaslepeny zamky, a tajnak byl nebo jen construkt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 27. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Pouze Construct. V okolí jsou přitom i jiné fábky, líp vybavené (elektrika, klima, ABS...) a zrovna musej vzít tu moji. Parkoval jsem na parkovišti jakoby v zatáčce, tak nevím, jak to odtamtud dostali. Každopádně už je asi někde rozřezaná. Takže mi zbyly klíče, papíry a tato jediná fotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 No to si děláš srandu!!!? To snad neni možny.Bavil jsem se s klukem co zabezpečuje auta a řikal,že se Fábky kradou minimálně a že se ztráceji spiše Octávky.Zlej sen.Měl jsi to pojištěny proti krádeži? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 nic ve zlým, ale to je snad přitahovaly jen ty kola...v podstatě holá fábie no :-( snad se najde .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 27. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 (editace) To s těma oktávkama vím. Jinak prej asi před týdnem večer (za tmy) na našem sídláku oblejzal auta nějakej č*rák a u mého auta se zdržoval ňák dlouho - kámoš byl na balkoně tak mi to říkal. To byl nějaký tipař. Ale prej kdyby ho viděl ještě jednou tak by ho poznal. Takže s ním půjdu na fízlárnu udělat identikit. Editováno: 11. Červen 2008, autor: Jack_lib Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foli Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 To jsou hrozny kurvy. Ani ten Construkt je neodradil. Fakt, mít v autě 4 rusaky z Kalachem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 28. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 (editace) To jsou hrozny kurvy. Ani ten Construkt je neodradil. Fakt, mít v autě 4 rusaky z Kalachem To jo, dnes jsem v okolí na pár fábek koukal. Na jednom místě (stále) parkuje novější fábka - facelift, klima, elektrika a tuším že je bez zamykání zpátečky. Samolepku vzadu ani na dveřích na to neměl, a dovnitř jsem koukal jen tak narychlo, aby to nebylo nápadné. Každopádně 5 Fabií v okruhu cca 60-80 metrů bylo zaparkováno na vhodnějším místě pro odcizení (vetší prostor pro odtah, blíže hlavní silnice, na hůře osvětleném místě, než jsem měl já - byl jsem hned vedle lampy ) Editováno: 28. Květen 2008, autor: Jack_lib Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Liberec 8 ??? To je náhoda kámošovi tam před měsíce ukradli AUDI 80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 4. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Zřejmě asi pozdě, ale zkusím to: Prosím členy fóra z LBC a JBC o zvýšenou pozornost. Pokud by viděli vůz odpovídající popisu, ať mi dají vědět. Na obou stranách dveří byly oděrky ode dveří od vedle parkujících vozů + mírně poškrábaná kapota v místě řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.