StandaOctavia2000 Vloženo 27. Květen 2008 Vloženo 27. Květen 2008 Mám nový problém.Mám tdi 1.9. Vzadu bubnové brzdy. Když normálně zaparkuji tak také zatáhnu ruční brzdu. Když pak chci odjet třeba až druhý den,tak mi po odbrzdění ruční brzdy zadní pravé kolo úplně neodbrzdí, musím se rozjet,pak se ozve taková dutá jako rána a auto je vysvobozeno a už je to dobré.Pak funguje brzda bez problému. Jakmile ale zase mám auto víc než den odstavené, zase se to opakuje. Čím to může být ? Něco s paknama ? Nebo něco s ruční brzdou ? Dá se to opravit doma ? Dík za radu. Citovat
KaJe Vloženo 27. Květen 2008 Vloženo 27. Květen 2008 Rozeber buben a budeš vědět víc. Podívej se, jestli nedrhne nikde lanko a jestli jde lehce v bovdenu. Vše pořádně vyčisti a třeba promaž měděnou pastou. Bude to jen někde váznout. Citovat
MILAN6 Vloženo 22. Červen 2008 Vloženo 22. Červen 2008 Mám nový problém.Mám tdi 1.9. Vzadu bubnové brzdy.Když normálně zaparkuji tak také zatáhnu ruční brzdu. Když pak chci odjet třeba až druhý den,tak mi po odbrzdění ruční brzdy zadní pravé kolo úplně neodbrzdí, musím se rozjet,pak se ozve taková dutá jako rána a auto je vysvobozeno a už je to dobré.Pak funguje brzda bez problému. Jakmile ale zase mám auto víc než den odstavené, zase se to opakuje. Čím to může být ? Něco s paknama ? Nebo něco s ruční brzdou ? Dá se to opravit doma ? Dík za radu. zdarec jdnoznačne vymneit lanko lanovody dat nove a je po problemu ja to mnel take,,,,, Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.