Přejít na obsah

EURO 2008

reddy

FINÁLE  

9 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Ale no tak přátelé. Když si vzpomenu na předchozí EURO, hráli jsme atraktivní fotbal a co??? No hovno!!! Řekové uspěli také s antifotbalem, já vím že více méně náhodně, ale uspěli.

Jak už předem hlásil děda Brucknerů, musí se změnit taktika, nebude to o kráse. No a měl pravdu, dokonce i s tím střídáním to chytil. Jak řekl po zápase Rosa, je to pan trenér, který to umí číst.

Tak že klidně ať dál hrají takovou tužku, ale když půjdou dále, tak já osobně budu rád.

No a když jste v té ktice, proč alespoň nepochválíte toho nejlepšího z čechů co byli na hřišti? Já osobně musím vychválit do nebes Petra Čecha, to byla bomba co převedl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Palo : Ale kdyz si vzpomenu na minule Euro a Tebou zminovane Reky tak ty sice hrali antifotbal, ale byla tam jasna strategie branit a nikoho do niceho nepoustet a doufat, ze z breaku neco daj. To co sme predvedli my vcera byla opravdu tragedie s tim, ze kluci si nenabihali nevedeli co hrat a na koho, sanci co meli Svycari byla hromada a jak uz si rikal, Cech nam to zachranil a spolu s nim take pytel stesti. Takhle bychom se opravdu dal nedostali a tak doufam v obrat k lepsimu.

Editováno: , autor: MichalF
Odkaz ke komentáři

3 body sice krasny ale divat se na to nedalo...tak hroznej fotbal jsem od nasich dlouho nevidel a kdyz jsem nekde cetl, ze nejlepsi nas hrac byl Grygera, tak ten nekdo snad koukal na jiny fotbal nez ja. Doufam, ze pristi zapas bude uplne jiny protoze dle meho to bylo sileny.

Palo: Sorry ale minule Euro bylo teda dle meho uspesny nebo jestli beres 3.misto v Evrope jako neuspech?? a zapas nasich s Holandskem?? Jeden z nejhezcich a nejradostnejsich jake jsem od naseho tymu kdy videl!! Samozrejme co ja pamatuji :-)

Odkaz ke komentáři

jj šílené to bylo. Naši měli více štěstí než rozumu. Protivník byl jednoznačně lepší, ale ve fotbale rozhodují góly.

Takže jedna střela na branku goll a bylo vyhráno.

Jak to vidíte na zítra? Snad se pochlapí a nějak to dokopem, ale bude to tvrdý oříšek.

Když zítra prohrajem tak jsme skončili?

Odkaz ke komentáři

Kurva že to netrénujete vy??? Všichni chytří, samej expert, od TV a piva Vám to jde. Že jsem Vás nikdy nepotkal na nějakém fotbale? Ať už aktivně nebo jako diváky vy mistři světa. Něco si přečtete v novinách, poslechnete v radiu a TV a už kývete hlavou jako nemocný osel - hold češi no.

Co pořád od nich chcete? Ronaldo a Deko jsou Portugalci, Villa a Fabregas jsou Španělé, Ibrahimovič a pan profesor fotbalu Larson jsou Švédi, dále tam máte Holanďany a těstoviny (Italové), no a u nás Rosa zraněný, Nedvěd nereprezentuje, Štajner už není co býval(a právem není v repre), Matějovský není Rosa, to samé Jarolím, Plašil je dříč, to samé platí o Sionkovi, Polákovi, Kollerovi, Vlčkovi a Svěrkošovi, Milánek je mimo formu a tak jediná pořádná fotbalová hvězda je tam Petr Čech. Tak co pořád melete, já jen vím, že děda Bruckner říkal, že to bude sakra jiné než s Rosou, že to bude nekoukatlné.

Prostě si uvědomte, že je nás jen 10mil. a né každý je fotbalista (i když tady na foru bych napočítal mistry světa ve všem). Ta generace okolo Panenky a Viktora byla super, ale od roku 1974 (ME v Bělehradě) a roku 1980 (Olympiáda v Moskvě a to tam nebyli všichni ze světa) jsme na něco čekali do roku 1996 (ME v Anglii), tak že Berger, Poborák, Nedvěd a spol. už jsou také mimo no a teď musíme zase chvíli počkat, než se něco povede. Buďte soudní a přestaňte rozumovat.

Prosím nechovejte se jako většina českého národa. Trochu realistického a také pozitivního vidění prosím a né jen vidět to špatné. Děkuji

P.S. pro ty rozumbrady co mi budou zase oponovat, já netvrdím, že to je paráda ten fotbal, ale buďme rádi za to co máme, no a to jsou nyní 3 body za utrpěnou výhru na Švajcy

Odkaz ke komentáři

3 body sice krasny ale divat se na to nedalo...tak hroznej fotbal jsem od nasich dlouho nevidel a kdyz jsem nekde cetl, ze nejlepsi nas hrac byl Grygera, tak ten nekdo snad koukal na jiny fotbal nez ja. Doufam, ze pristi zapas bude uplne jiny protoze dle meho to bylo sileny.

Palo: Sorry ale minule Euro bylo teda dle meho uspesny nebo jestli beres 3.misto v Evrope jako neuspech?? a zapas nasich s Holandskem?? Jeden z nejhezcich a nejradostnejsich jake jsem od naseho tymu kdy videl!! Samozrejme co ja pamatuji :-)

Čti mezi řádky Bauí ;) a budeš vědět, že to tak vůbec nemyslím

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...