Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mám jeden problém mám klasický klíč obyčejný bez vystřelování a svítilny, chci si dodělat vystřelovací, ale nemám ani origo central a alarm vše jsem jsi dokoupil od jiný firmy a namontoval, nezajímá mě jak na to nebo tak něco podobnýho jenom jsem dneska ten klíček rozebral a snažil jsem se vytáhnout ten chip imobilizéru, takovou tu miniaturní skleněnou ampulku, a vona praskla ale uplně a teĎ to nefunguje nejde startovat a svítí kontrolka imobilizéru, dá se ten čip koupit nebo musím koupit celý klíček? kolik stojí nový klíček, mám fabii

Vloženo
Mám jeden problém mám klasický klíč obyčejný bez vystřelování a svítilny, chci si dodělat vystřelovací, ale nemám ani origo central a alarm vše jsem jsi dokoupil od jiný firmy a namontoval, nezajímá mě jak na to nebo tak něco podobnýho jenom jsem dneska ten klíček rozebral a snažil jsem se vytáhnout ten chip imobilizéru, takovou tu miniaturní skleněnou ampulku, a vona praskla ale uplně a teĎ to nefunguje nejde startovat a svítí kontrolka imobilizéru, dá se ten čip koupit nebo musím koupit celý klíček? kolik stojí nový klíček, mám fabii

Nemáš náhradní klíče? Každopádně bych zkusil origo servis. Taky přemýšlím o tom vystřelováku, a právě z důvodu přemístěni toho čipu jsem to zatim vzdal. Neni to třeba jak u feldy, ta má čip v plastu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...